Edegard har en korona – den mest passende for den østerrikske kampen – VG.

Antistofftest: Martin Edegard hadde et koronavirus. Foto: Bjørn S. Delebekk / VG

BUCURESTI (VG) Martin Edegard (21) kan ha vært i stand til den østerrikske kampen onsdag i teorien. Det er bevis for at han hadde et koronavirus.

Norges kamp mot Romania lørdag kveld etter Bent Hays strenge advarsel Avlyst. Dette fordi landslaget er i isolasjon etter Omar Elaptello-testen Positivt Fredag ​​morgen for koronavirus.

I stedet for å gå ombord på private jetfly i Bucuresti sammen, tar landslagsspillere på søndager rutefly til forskjellige klubblag til forskjellige tider.

Les mer

NFF opererer med nødlandslag for den østerrikske turneringen

Riktignok er det noen unntak. Veteraner smittet med koronaviruset de siste seks månedene følger andre isolasjonsregler enn andre. Med andre ord vil de sannsynligvis reise til Østerrike «Nødlandslag Til Nations League-finalen onsdag.

Det er allerede kjent at tre spillere på laget har viruset: Christian Brutweed, Jens Better Hawk Og Morton Thorsby. Sistnevnte ble funnet i mars, så det gikk ikke lang tid før han ble løslatt fra isolasjon.

Trykk på henne: Hvem skal bli med på «nødlandslaget»?

Men i tillegg til disse tre, ser det ut til at Edecard har hatt viruset. Natt til 23. september testet Real Madrid-spilleren positivt for Corona-viruset, men en Påfølgende testing viste seg å være negativ. Det samme var tilfellet i den tredje saken.

Nå sier imidlertid landslagets pressesjef Swine Graf til VDG at Edegard hadde et koronavirus.

– Antistofftesting avslørte at han hadde korona, sier Graff.

Les mer

Romania-kamp avlyst: – Vi er veldig skuffet

«Hvis du kan dokumentere at du har vært underlagt Govt-19 de siste seks månedene, vil ikke innreisningsisolasjon, isolerte hoteller, krav til en negativ test ved innreise til Norge og infeksjonsisolasjon gjelde deg,» sa regjeringen.

READ  Euro U19 | De blå gjenvinner selvtilliten ved å beseire nordmennene

«Du må presentere en test som ble tatt når du var uvel. En positiv test bør være minst 4 uker gammel. Du kan dokumentere at en test ikke er nok etter at du er syk. Med andre ord aksepteres ikke såkalte antistofftester,» la det til.

Les mer

Ødegaard ble utnevnt til en ny rolle i landslaget

VG vet at Edecard har nok dokumenter til å bevise at vilkårene ikke gjelder for ham.

Det er for øyeblikket for tidlig å avgjøre hvilke betyr at han vil være med på et lag mot Østerrike.

– Han tok ikke stilling til det. Nå som han har nektet å spille internasjonalt, vil klubben ha ham tilbake snart, og det er ikke klart hva som vil skje med den østerrikske turneringen, sier Swine Graf.

Les mer

Romania kan bestemmes ved å trekke mye konkurranse: – Ikke lagets skyld

Real Madrid spiller Villarreal i La Liga lørdag. Med skaden på Federico Valverde og Iscos svake form, går Eduardo frem som den mest egnede spilleren til å starte turneringen.

I følge VG gjelder disse omstendighetene sjelden Edecard, som blir med på det norske nødlandslaget for at Viego skal spille en kamp onsdag kveld.

Sosialistisk parti! Lørdag kunngjorde VG at Edicard ble værende. En del av kapteinlaget Med Stephen Johansson, Omar Elaptellui og Joshua King på landslaget.

VG Rabattkoder

Forretningssamarbeid med Kickback.no

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *