Eden Hazard motsier Roberto Martinez: «Vi er mindre sterke enn i 2018»

I et intervju publisert av L’Équipe denne lørdagskvelden, men gjennomført forrige mandag, før hans skjebnesvangre kamp mot Egypt, åpner Eden Hazard opp som han sjelden har gjort de siste månedene.

Han var den første som kom tilbake til de mange fysiske plagene som ødela hans to første sesonger i Madrid. Han sier han fortsatt er overbevist om at platen plassert på den slåtte ankelen hans var årsaken til alle muskelskadene hans, spesielt i hans andre sesong i Real. «Jeg jobbet, to dager var bra, de neste femten, nei, jeg ville ha en ny operasjon, vi ville ikke», angrer han. Før han husker at siden stiften ble fjernet fra ham i mars i fjor, har han ikke pådratt seg noen skader.

Han vet nei «Statustillegg for 2018»Da han slo til i VM i Russland med talentet sitt, sa Brianois «Lidt mye fysisk og psykisk.» Med dette resultatet: «I 2018 var jeg blant de ti beste i verden. Skal jeg komme tilbake til det? Jeg tror ikke det. Men hvis kroppen min tillater det, kan jeg gjøre enda større ting.»

Lagkameratene hans tror fortsatt på Hazard: «Eden vil ikke være utrolig fra den første kampen»

«Voks i makt»

Eden Hazard kolliderer med Roberto Martinez når han diskuterer verdensmesterskapet i Qatar: «Vi bør ikke skjule, vi er mindre sterke enn i 2018.» Men før de innrømmer at administratorer støtter «Bedre ungdom enn Russland» Og «Alt kan skje»Spesielt refererer til Kevin De Bruyne, «Topp 3 i verden» og Thibaut Courtois, «Den beste målvakten i verden.»

På det personlige plan tror Eden spesielt «Gjør som i euroen og få fart.» Han sa imidlertid ikke om denne kampen blir hans siste store kamp med landslaget: «Det avhenger av følelsene mine.»

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *