Edito – Star Academy og Pocket Square

Her er den: 6. bonus, vi er fortsatt avhengige av showet, vår elskede Anisha er i finalen (og nesten ingen sendetid i «Quotitiens»…) og nei, vi er ikke pensjonert ennå (nå noen menneskers misnøye. En av redaktørene kom og «ydmyk» fra ordboken. Vi rakk ikke å sette oss godt til rette på senga før vi skrapte ut ordet. Har du peiling hjemme? Dagen før var hun i beste sendetid ( for NRJ Music Awards) på samme kanal og så ut til å ha problemer med å velge antrekket for kvelden, og plutselig overskrev hun alle antrekkene sine… du har Er der? Yannis, koreografen som komponerte de allerede kvalifiserte (ja, det er en del av de nye reglene) Louis i «Woguing» i stiletter, er fornøyd med resultatet: «Vi inspirerer en generasjon… Vi etterlater noe. Bak oss. Det kan være sant. … ble Så bare fremtiden til TV (som ofte har kort hukommelse) vil fortelle oss. Under klærne hans gjemte Yannis en krystallkule.

Kom igjen, det var nok barnslighet og angst under denne bonusen til at vi følte at det nesten var den siste, gitt antall artister på settet…ja, for vi må vente til neste uke med å finne vinneren etter «Star AC.» Plutselig er det ikke annet enn middelmådig underholdning for TF1. Ingenting annet, den liker fotball og skyver det til andre halvdel av kvelden.

Ellers, mellom utallige (ja det er litt lange) kunstner-pedagog-duoer, klarte Nikos (gjentatte ganger) å snu favorittuttrykket: «Ah friends, these are the risks of life». Men han viste seg også klar til å erstatte Jean-Pierre Foucault en dag, i en presentasjon til Miss France. Fordi han holder nøkkelfrasen så godt: «Det er lett å spille…det er så stramt…kandidatene er i et lommetørkle! Vi har ikke en krystallkule, men det lillefingeren vår sier er egentlig ikke det. …

READ  Var dronning Elizabeth II alvorlig syk på slutten av livet?
videoer

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *