EESL, Energy News, ET EnergyWorld

New Delhi: Det nasjonale offentlige belysningsprogrammet (SLNP) blir implementert av det statlige Energy Efficiency Services Ltd (EESL) vil tillate investeringer som beløper seg til Rs 8.000 crore i løpet av de neste 4-5 årene, sa selskapet i dag.

«EESL har en ambisiøs plan i SLNP-porteføljen for de neste 4-5 årene, der den har til hensikt å gjennomføre en investering på i størrelsesorden 8 000 crs innen 2024 som dekker hele det landlige India. Det forventes at mer enn 30 millioner LED-gatelys er ettermontert eller installert av EESL, «sa selskapet.

Dette var en del av en uttalelse fra EESL, et PSU-felleskontrollert selskap under ledelse av energidepartementet, i anledning fullføringen av seks år med SLNP og UJALA-ordningen som har som mål å fremme adopsjonen av LED-pærer for å øke effektivitet.

I en kommentar til anledningen sa Saurabh Kumar, konserndirektør i EESL, at siden begge flaggskipinitiativene er fullført seks år, har selskapet nådd og overskredet de opprinnelige målene. «Imidlertid gjenstår mye å gjøre, og jeg tror sterkt at disse to initiativene vil transformere belysning og energieffektivitet i årene som kommer,» sa han.

Under UJALA har EESL distribuert mer enn 36,69 crore LED-pærer over India, noe som resulterer i energibesparelser på 47,65 milliarder kilowattimer per år med et maksimalt unngått behov på 9,540 MW og en reduksjon av klimagassutslipp på 38,59 millioner tonn CO2 per år.

Under SLNP har EESL installert LED-gatelys på 1,14 crore, noe som resulterer i energibesparelser på 7,67 milliarder kWh per år. Ordningen har resultert i årlige besparelser på Rs 5,210 crore på kommunale strømregninger.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *