Egypt, Tyskland og Norge går videre til kvartfinalen

Skrevet av Mathieu Warnier, Media365 lørdag 21. januar 2023 klokken 23:20.

I likhet med Frankrike på fredag, opprettholdt Egypt, Tyskland og Norge sitt ubeseirede løp i verdensmesterskapet i 2023 og kvalifiserte seg til kvartfinalen foran den siste dagen av den innledende runden.

De har seks nå. Med bare én dag igjen av den innledende runden av verdensmesterskapet i 2023 i Polen og Sverige, er det kun to billetter igjen til kvartfinalen. Faktisk, etter Frankrike, Spania og Sverige på fredag, har tre andre land bekreftet å fortsette konkurransen i knockout-fasen. Tyskland og Norge satte en stopper for spenningen før de tok førsteplassen i gruppe III mandag. Imponert tidlig i kampen av nederlandske Luke Steins, visste tyskerne hvordan de skulle gjøre forskjellen på slutten av første periode, før de gikk på et irreversibelt 5-0-løp i den andre. De kom tilbake til gulvet. Til slutt vant Tyskland med syv lengder (26-33) og skulle møte Norge i kvartfinalen. Noen timer før dette møtet hadde Sander Sakhosens team en svært dårlig ettermiddag i Qatar.

Norge er lett mot Qatar, Danmark

2015 verdens visemestere satte tonen med hodet under vann 5-0 fra de første øyeblikkene. Qatarierne reiste seg rett før pause, og lå bak med syv tre poeng. Den andre perioden var imidlertid en lang prøvelse for dem, da de sto fast med null poeng i denne primærrunden. Med en seier på tretten enheter (17-30) sikrer nordmennene plass i kvartfinalen i verdenscupen. Egypt er det tredje landet som får billetter denne lørdagen. Mot Bahrain terroriserte Karim Hendawys menn hverandre i lange strekninger av første periode og ledet med fire lengder til pause. I de siste 30 minuttene falt aldri avstanden under tre mål. Egypt vant med fire lengder (22-26) og spiller om topplasseringen i gruppen mandag mot Danmark. Michael Hansons venner, holdt av Kroatia torsdag, kom tilbake fra tapet av USA (24-33) og har en fot i kvartfinalen. Kroatene, som slo Belgia (34-26) kan fortsatt håpe på det, men holder ikke lenger skjebnen i egne hender.

READ  Hvordan velge en portal for online betting?

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *