Eier du dette retro videospillet? Gamle Nintendo-kassetter selges for millioner på auksjon Spill | Underholdning

En forseglet kopi av Super Mario 64 har satt ny rekord for tidenes mest verdifulle spill, etter å ha blitt solgt for 1 million på auksjon.

Retro-spill har blitt samlet online og solgt på forskjellige salgsarrangementer i flere tiår, og det ser ut til at ting bare kommer til å bli mer verdifulle.

Denne ukens rekordmessige nyheter satt med Nintendo 64-tittelen, som solgte for 6 1,56 millioner (12 1,12 millioner) på auksjon.

Det som gjør denne historien så overbevisende er at det er mange mennesker som ønsker å sjekke ut noe som hører hjemme ovenpå i papirkurven med retro-titler eller støvete bokser.

Super Mario 64 ble først utgitt av Nintendo i 1996, noe som gjorde det til det mest solgte spillet på Nintendo 64-konsollen.

Hvis mer enn 11 millioner eksemplarer er solgt, er det stor sjanse for at du finner dine egne retro-titler på Dust Collection eller Car Startup Sales.

Les mer: Amazon UK og flere PS5-aksjer kommer denne uken

Det som gjør denne kopien så verdifull er at Super Mario 64 opprinnelig ble solgt i pappesker.

Dette gjør det vanskeligere å finne en i mint stand, og det er et klassifiseringssystem for å finne ut hvor vakkert et retro videospill er.

For eksempel oppførte videospill-vurderingsbyrået Wada 1,56 millioner dollar bestselgende eksemplar av Super Mario 64 til 9,8 A ++, som er en nesten perfekt poengsum.

Og offiser Super Mario Auksjonsside Beskriver det unike budnummeret i høyeste ord og forteller potensielle budgivere:

“Det ble ganske enkelt vår oppmerksomhet da. Hva kan vi si at dette er en kopi av verdifull rettferdighet?

READ  Louis Theroux sier Tiger King-stjernen Joe Exotic er i en 'ekstraordinær situasjon' foran den nye BBC-dokumentaren

“Den kulturelle betydningen av dette emnet og dets betydning for historien til videospill er så viktig at kvaliteten på denne kopien er så fantastisk at vi virkelig har et tap her.

“Hvis hjertet ditt er innstilt på å få den høyest rangerte kopien av det bestselgende videospillet på Nintendo 64 på Nintendo 64 – Nintendos logo Marios første 3D-eventyr – har vi bare ett forslag: dette er ikke en sjanse til å kaste bort.”

Avslørte funn Mange løkker Over hele Europa er Super Mario 64 vurdert som et solid alternativ i 15 land på kontinentet, inkludert Norge og Sverige, som begge hadde et gjennomsnittlig søkevolum på 1.600 per måned, etterfulgt av Østerrike (1.300) og Tyskland (9.900).

Duke Nukem var et annet populært valg i europeiske land på listen over mest søkte etter videospill i elver, inkludert Bulgaria, Estland, Finland, Litauen, Slovakia og Slovenia.

I disse landene kom det høyeste gjennomsnittlige månedlige søkevolumet fra Finland, og innbyggerne gjorde i gjennomsnitt 1000 søk hver måned for et retro-emne. Bulgaria gjør i gjennomsnitt 210 søk per måned, Slovakia 480 søk, og Estland, Litauen og Slovenia 140 søk hver.

Sonic 3D Blast, Metal Slug og Devil May Cry har blitt rangert som favoritt retro videospill i mange europeiske land, og viser stor popularitet for titler i hele regionen.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *