Eksamen Veiledning Visninger i Norge, Litauen og Frankrike

Den nasjonale finalesesongen fortsetter å få fart ettersom det er mer enn to show å håndtere over natten for første gang i år.

Her er alle detaljene du trenger for den tredje lørdagen av nasjonal eksamen 2021. Vi tester i semifinalen Norge Og Litauen Og en finale Frankrike. Du kan følge alle resultatene på ViviBlogs (og via vår Twitter: iwiwibloggs Og Instagram: wiwibloggs) Gjennom hele kvelden. Her er en rask løsning for hva som skjer, hvordan det fungerer og hvordan.

Lørdag 30. januar: Eurovision 2021 eksamensvisninger

Norsk Melodi Grand Prix 2021

Semifinale tre

Tid: 19:50 e.Kr. 21:15 e.Kr.

Den tredje semifinalen på kvelden vil inneholde forestillinger av fire artister, Big Daddy Carsten, Ole Hartz og Emmy. Påfølgende dueller vil redusere dette tallet til en finalist. De går videre til de andre semifinalene, ett jokertegn og seks forhåndskvalifiserte finaler. En av de automatiserte kvalifiseringskampene, Gaza Road, vil også vise innreise i kveld.

Klikk for å se Melody Grand Prix 2021 Semi-Final Three

For ytterligere visningsinstruksjoner, Klikk her.

Prøv Litauen igjen!

Semifinale

Tid: 20:00 C.E.T. til 22:00 C.E.T.

Etter maratoneksamenene i 2010 er det vanskelig å låne at vi er på det endelige punktet i Litauens 2021-eksamen. Men før du ruller den røde løperen til den neste La oss prøve igjen! Mesterens semifinale er ingen liten sak. Ti akter vil konkurrere om det som forventes å være fem plasser i Grand Final. Kvalifiser deg mot The Roop, som allerede har fått automatisk passering til siste runde.

Se Papandam Naujo! 2021 varme tre

Du kan også se den offisielle LRD Littuwanica YouTube live på Steam.

READ  Forespørsel om dødsfallet til to personer på et norsk sykehjem dager etter mottak av Pfizers Govt-19-vaksine - RT World News

For ytterligere visningsinstruksjoner, Klikk her.

Frankrikes Eurovision Frankrike, bestemmer du!

Den gigantiske finaleomgangen

Tid: 21:05 e.Kr. 23:35 e.Kr.

Etter en kort affære med interne utvalgssystemer, kommer Frankrike tilbake med sin første nasjonale finale siden 2019. Men, Mål Eurovision Ut og Eurovision Frankrike, bestemmer du! 12 aksjoner vil konkurrere om sjansen til å representere franskmennene i Eurovision 2021 i en en-shot-finale. En av favorittene er Barbara Privy – en av medforfatterne av Frankrikes siste junior Eurovision-vinner, G’Majin.

Franske besøkende kan bruke dette France 2 live stream. Imidlertid er det generelt jordblokkert. Internasjonale seere anbefales å prøve live stream på TV5 Monte (Europa). Den er også tilgjengelig på TV-satellitt- og kabelpakker som bærer kanalen.

Ta en titt Eurovision Frankrike, bestemmer du! Realisme

For ytterligere visningsinstruksjoner, Klikk her.

Hvilket show vil du se på? Gi oss beskjed nedenfor.

Følg alle Eurovision 2021 News.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *