Eksamen Veiledning Visninger i Norge, Litauen og Sverige

Nasjonal siste sesong produserer damp. Akkurat som i forrige uke, vil vi avslutte natten med en annen Eurovision 2021-oppføring for å legge til Rotterdam-spillelisten vår.

Her er alle detaljene du trenger for den fjerde lørdagen av nasjonal eksamen 2021. Vi tester i semifinalen Norge Og Sverige Og en finale Litauen. Du kan følge alle resultatene på ViviBlogs (og via vår Twitter: iwiwibloggs Og Instagram: wiwibloggs) Gjennom hele kvelden. Her er en rask løsning for hva som skjer, hvordan det fungerer og hvordan.

Lørdag 6. februar: Eurovision 2021 eksamensvisninger

Norsk Melodi Grand Prix 2021

Semifinale4

Tid: 19:50 e.Kr. 21:10 e.Kr.

Den fjerde semifinalen på denne kvelden vil inneholde forestillinger av Kiem, Marianne Betha & Michael Cobb, Ryan og Landevens Helder. Påfølgende dueller vil redusere dette tallet til en finalist. De går videre til de andre semifinalene, ett jokertegn og seks forhåndskvalifiserte finaler. Atlee Peterson, en av de automatiske kvalifiseringskampene, viser også sitt bidrag i kveld.

Klikk for å se Melody Grand Prix 2021 Semi-Final Four

For ytterligere visningsinstruksjoner, Klikk her.

Prøv Litauen igjen! 2021

Den gigantiske finaleomgangen

Tid: 20:00 C.E.T. til 22:00 C.E.T.

Etter maratoneksamenene i 2010 er det vanskelig å låne at vi har nådd den siste Litauen 2021-eksamen. Seks handlinger vil konkurrere om å vinne rupien La oss prøve igjen! Champions … inkludert The Roop. Blant annet regnes Zebrasi som deres største rival. Han er den eneste handlingen som tar førsteplassen i både dommer og offentlig avstemning under kvalifiseringsrundene. Roop unngikk disse posisjonene.

Klikk igjen for å se! 2021 Grand-Final

Du kan også se den offisielle LRD Littuwanica YouTube live på Steam.

READ  Prøv live betting i stedet for tradisjonell tipping

For ytterligere visningsinstruksjoner, Klikk her.

Sveriges Melodifestivalan 2021

Semifinale1

Tid: 20:00 C.E.T. til 21:30 C.E.T.

Dette er en av de mest etterlengtede nasjonale eksamenene i sesongen. Og 2021-utgaven av Melodifestivalan starter helt sikkert med et smell. Kveldens store premie blir to plasser i finalen for beste gjerninger, med pasninger for de to neste Andra Sanson. De resterende tre vil bli fjernet. Disse første halvdelene inkluderer navn som Danny Saceto, Jessica Anderson og Paul Ray.

Klikk for å se semifinalen i Melodifestivalan 2021

For ytterligere visningsinstruksjoner, Klikk her.

Hvilket show vil du se på? Gi oss beskjed nedenfor.

Følg alle Eurovision 2021 News.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *