Ekstra Taskmaster for New Zealand

Etter klassesuksessen ble Taskmaster, det BAFTA-vinnende formatet til Alex Horn, valgt til den andre originalserien for TVNZ på New Zealand. Taskmasters popularitet fortsetter i hele BBC Studios Australia og TVNZ-prisbelønte UK Original Series Ten over Australia.

Taskmaster Enjet, med Jeremy Wells i hovedrollen som den mektige Taskmaster og Paul Williams som hans lojale assistent, ble en umiddelbar suksess og var det mest rangerte prosjektet på sin beste tidsspalt ved premieren i oktober 2020. Showets publikum økte med 19% til 25 – 54s, og mer enn doblet kategorien 15-34 sammenlignet med neste nærmeste kanal, showet vant sin spilleautomat med 35,9% andel og nådde flere enn noen annen lokal komedieserie som ble sendt i 2020 . Serie to av Taskmaster NZ ble sendt på TVNZ 2 i 2021.

Med nyinnspillingen av den originale serien har TVNJet plukket ut den prisbelønte UK Original Series Ten for deres Duke-kanal og 11-serier som skal sendes senere i år.

I tillegg til å ta på seg Taskmaster-serien ti, har BBC Studios Australia også anskaffet en spesiell Taskmaster nyttårsaften for sin underholdningskanal UKTV, som er hjemmet til Taskmaster UK-listen med SBS Wiseland i Australia.

Det opprinnelige Taskmaster-programmet er solgt til 94 land, mens dette formatet er solgt til 12, med 150 lokale episoder produsert utenfor Storbritannia, som har vært enorme suksesser. Den svenske versjonen vant årets underholdningsprogram i Kristalon i 2019, og i 2020 (Sveriges TV Academy Awards) og den fjerde serien for SVD nådde 50% markedsandel i løpet av en førsteklasses helg. En annen serie er bestilt for MTV i Finland, hvorav den første episoden har blitt omtalt i de ti mest settte showene i landet, og serien vender tilbake til TV2 i Danmark og vant Discovery Norwegian TV Academy Award (Gulruton) i Norge for beste underholdning i 2020, og TV på VTM og Spania i Belgia. Lokale versjoner forberedt på .E.

READ  Nacho Field: "Ambar acaba de decidir estar en el programa"

Nærmere hjemmet ble Alex Horns originale Taskmaster-serie ti lansert på Channel 4 i den splitter nye spilleautomaten og spilte inn sin beste ytelse. Den nådde toppkarakterene for tre millioner integrerte seere og vant den unge befolkningen på 16-34.

I mellomtiden returnerer Taskmaster i Storbritannia til C4 18. mars.

Hallo! Takk for at du leser hele veien. Jeg vil gi deg en gave. Men BTJ trenger din støtte for å fortsette – hvis du vil hjelpe til med å holde nettstedet i gang, kan du ta en titt Donasjon.

Zircon – Dette er et medvirkende Drupal-tema
Utstedt av Weepal.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *