«Ekstremt pinlig», «Latterlig»: Yannis Marshalls intervensjon på NRJ Music Awards skaper forlegenhet

Den røde løperen ble rullet ut denne fredagskvelden foran Palais des Festivals i Cannes. Fra Soprano Slimane, Juliet Armanet, Big Flo og Oli, Clara Luciani eller Matt Bogora via Angel, marsjerte de beste artistene for øyeblikket for å delta i NRJ Music Awards, årets viktigste musikkkonkurranse arrangert av NRJ og TF1. . Vekselvis på kvelden opptrådte sistnevnte på scenen, og for noen av dem (Se publikasjonslisten) en eller flere premier.

Noen artister på sin side var rett og slett i hekling for å overrekke en av kveldens priser. Dette er tilfelle med nåværende danselærer Yannis Marshall Nakshatra-akademiet, som overrakte Angel prisen for årets franskspråklige kvinnelige artist. Før han offentliggjorde navnet på den heldige vinneren, ønsket koreografen, som er kjent for å danse i hæler, å slippe ut litt damp og få publikum til å le. «God kveld Cannes […] Jeg har æren av å presentere et av kveldens mest prestisjefylte temaer, men la oss først gjøre en oversikt over uken. Clara, veldig fin frynsebevegelse, fortsett med det. Juliet, du setter diskotek i livet mitt, og navnet ditt vil ikke bli sagt denne uken […] Amel, det er ikke 1, 2,3, det er 5, 6, 7, hva skjer. Isia, vakker energi min kjære, du har time på rektors kontor. Angel, den ikoniske vurderingen, endrer ingenting. Camelia, du hopper ikke over skolen, jeg så deg for 4 dager siden i Marais med hunden min?«, sier han. I likhet med danserens veldig fargerike kostyme, er vitsen tilsynelatende ikke enstemmig.

På sosiale nettverk er Yannis Marshall Internett-brukernes latter. «Herregud dette er latterlig!!! Yannis Martial gjør seg selv til narr foran hele Frankrike …», «Yannis Martial har lidd maksimal forlegenhet!«,»Ikke la Yannis Marshall gjøre noe annet enn å danse igjen«eller»Karneval?” kommentarer som kan leses på Twitter fra og med fredag ​​kveld.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *