Eldre vaksiner kan være effektive mot apeinfluensa

Den spesifikke vaksinen utviklet av selskapet Bavarian Nordic i en årrekke kan kun bestilles av føderale myndigheter. Monkey forårsaker vanligvis feberlignende symptomer og hudsår. Den dukket opp tidligere denne måneden i Storbritannia, Spania, Portugal, Italia, Sverige, Canada og USA, hovedsakelig blant homofile.

Å snakke om det «seksuelt overførbare viruset» innenfor grupper av mennesker er enda mer utbredt, ifølge Dr. Sontgen, og forskning på emnet pågår. Infeksjonen er hovedsakelig rapportert i Afrika, men den har nå spredt seg til Europa, spesielt Belgia, hvor tre tilfeller er bekreftet.

Den «enkle» giganten ble avskaffet på 1970-tallet etter en global vaksinasjonskampanje. – Folk som er vaksinert er beskyttet mot aper, som er mindre ondartet enn andre, sier ITM-eksperten.

Bavarian Nordic-selskapet har en spesifikk vaksine. «Den kan brukes av pleiepersonell eller de med farlig kontakt,» sier Dr. Sontgens.

IMT er også akkreditert til å utføre PCR-tester på hudprøver. Dette vil tillate selskapet å raskt oppdage og isolere positive tilfeller. Frem til nå må prøver sendes til Nederland for analyse.

READ  Huset vil stemme på 9 1,9 ton regning om avlastning på onsdag morgen - slik det skjedde | Amerikanske nyheter

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *