Elektrisk bil, Tesla | Skal du til toppen av fjellet i denne Tesla? Du bør lese dette

I følge testen mislykkes den nye batteritypen når den er avkjølt ute.

Å vite at LFP-batterier ville være tilgjengelig for Tesla Model 3 laget i Shanghai, virket som gode nyheter. Batteritypen er billig og har vist seg å fungere godt i tester og rapporter Innsiden.

Det samme nettstedet sier nå at ikke alt er gull og grønne skoger uansett. Rekkevidden til batteriet synker når det kjøler seg utenfor – fra 420 km til 241 km.

Det smale området sies å ha hatt glede av Model 3-eiere i Kina.

Årsaken til det oppsiktsvekkende fallet var at Tesla ikke testet LFP-batteriene tilstrekkelig. I stedet valgte selskapet å bruke kundedata til å evaluere og oppgradere batterier.

Biler fra Shanghai-fabrikken vil også være tilgjengelig i det norske markedet, og fra første kvartal 2021 antyder rapporter at billigere Model 3 vil inneholde ny batteriteknologi Tek.no, Var den første som dro med nyheter i dette landet.

Les også: Tesla sjokkerte verden: det gikk ikke helt som planlagt

Teslas kommunikasjonssjef, til og med Sandwold Roland, fortalte nettstedet at selskapet ikke var klar over beskyldningene, men understreket at antallet aktuelle biler var veldig lavt:

– I Norge selger Tesla primært Model 3 dual motor-varianter. I følge offisielle registreringstall utgjør disse typene mer enn 90 prosent av Model 3-bilene på norske veier. I to motorvarianter, forklarer han, forblir batteriteknologi uendret og er fortsatt litiumionbasert.

Du kan se hva batteribytte og varmepumpe betyr for vinterområdet til den rimeligste Standard Range Plus-modellen med bakhjulsdrift.

Du kan lese det beste utvalget om Tesla-modellen her: Tesla har gitt ut den nye Model SI med et rekordstort utvalg (+)

READ  Richard Jவ்ve, vinner i Tramon (Norge): "Det endrer ingenting i spill"

Reklame

Elektrisk støt: Billigere enn plass Fast pris

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *