Eliteserien, Mjøndalen | Mjøndalen tjente det stedet på en dramatisk måte. Etter kampen tok Kaus Seth et sterkt standpunkt:

Majondalon-kapteinen benyttet anledningen til å kritisere dommeren etter å ha sikret seg en plass i Eliteserion.

INTILITY ARENA (Nettavisen): Det var utrolig dramatikk da Mgendalen får en ny kontrakt hos EliteSerian etter en spennende 3-2-seier over Sokandal i kvalifiseringsfinalen Mandag natt.

Det avgjørende målet kom på heltid da Marcus Nakim kjempet ballen i nettet i et hjørnespark.

Etter kampen møtte den en avslappet Egentelan-kapteinpress. Christian Kaus Seth var naturlig nok stolt av lagets evne til å trekke en ny kontrakt, men senioren hadde også muligheten til å sende en kraftig melding.

Spesielt en ting har skapt sinne og frustrasjon på Mjøndalen-leiren denne sesongen.

– Det er mange som må beklage oss. Dommer Norge er en av dem. Det er ingen klubber som gir dommer som oss, og det er helt utrolig at jeg skal stå her i 2020 og høre en rettferdig dom, noe som er en av få ting som Kaus Seth sa direkte på Eurosport etter kampen.

Les også: Emgentalan gjør seg klar for Elizabethan etter det gale dramaet mot Sokandal

– Jeg er trøtt

Like etterpå, da Netavisan Kaus tok settet på annenhånd, etter en lykkelig kveld, ble han spurt om hvorfor han hadde valgt å benytte anledningen til å snakke om dommerresultatene før sesongen.

– Beklager, vi blir straffet hele året. Det kan sies slik. Det er musikalsk gjennom hele året. Jeg synes det er helt greit å si om dette, dette er en god tid. Hvis jeg hadde sagt dette på et annet tidspunkt, ville det blitt sett klynke umiddelbart. Vi ser frem til å gjøre den jobben selv, og da tror jeg dommer-Norge at vi kan sukke med lettelse over lettelsen vi har gjort. De har dømt oss gjennom hele året, så jeg håper vi kan få en rettferdig dom neste år, forklarer Kaus Seth til Netavison.

READ  Se Norges Melody Grand Prix 2021 Semifinale 4 Live Online

Nettavisen NFF søkte kommentar til kritikken fra Derje Haji, men har ennå ikke kontaktet dommeren.

Han trekker fram flere eksempler fra turneringer gjennom året der han mener bruntrøyer har mistet poeng. Noen ganger tenker han: «Å, hvordan har du det?»

– Når jeg snakker om det, er fokuset på meg. Jeg synes dette er en utrolig svakhet, du kan ikke fokusere på meldingen, men du går til den personen akkurat nå. Jeg er en idiot, men jeg har en grunn til å stå her, sier han tydelig.

Sjøen

Etter sitt første år i Norge ble han invitert til Gingerbread Climate coaching office. Det kom en klar melding til ham: – De tok det veldig seriøst

– En profil der du naturlig fokuserer på deg selv som person. Er det ikke noe du må forholde deg til når du snakker?

– Jeg har henvendt meg til publikum og jeg lever godt med det. Men siden jeg søkte publikum, var alle kommentarene mine ekskludert fra innholdet. Jeg er trøtt. Selv om ikke å være fokusert på i dag etter en kamp med stolthet og glede, synes jeg det er for ille. Men hvis du spør, er jeg sliten, fortsetter Kaus Seth.

Sokandal-trener Eric Bucke og Mgendalen-trener Vagard Hansen havnet i strid etter kampen. Se situasjonen i videoen nedenfor:

Prestasjonssesong

Etter sesongens siste kamp i norsk fotball på rekorddatoen 28. desember tar Ezine Lalen endelig ferie med god samvittighet.

Eliteserien er nå nesten en måned borte fra produksjonen før forberedelsene til 2021 begynner. Kaus Seth innrømmer at 2020 var et annet år som såret hans krefter både fysisk og mentalt.

READ  Regulere gassprisene? Norge er imot

– Vi jobber nå rundt 350 dager. Vi startet 15. januar, tror jeg. Nok til å ha vært. Det er vanskelig å forestille seg at du snører igjen skoene dine, og løper tilbake til Consto Arena på oppløpet. Det er langt unna nå, men nå får jeg operasjonen jeg trenger først. Jeg har hatt veldig vondt gjennom året og gleder meg til å gjøre det.

36-åringen forventer å ta troppene til et annet nivå på neste års høyeste neste år, etter operasjon og ferie, da laget klarte å komme tilbake 1-2 til 3-2 i sluttminuttene mot Sokandal i Oslo.

– Vi spiller en dårlig kamp, ​​men det er noe spesielt med denne gjengen. Det er mange lag der 1-2 lag har kollapset og signert. Vi har så god trening i å få trekk. Jeg kan nevne hjemme mot Stopeck, helt uverdig. Langt fra Hakusund er vi bestemt. Jeg har kanskje nevnt ekstra tid på Lerkendal eller igjen i kveld. Det er noe med dem, de har å gjøre med disse situasjonene her. Som leder er du stolt over å bli berørt. Det er mye du vil ha fra et lag, avslutter han.

Reklame

Uniteds viktigste spiller har gitt dem et problem

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *