Elizabeth IIs død: Prins Harry er den første som forlater Balmoral Castle

Hertugen av Sussex var det siste medlemmet av kongefamilien som ankom Balmoral Castle i går kveld etter nyheten om hans bestemors død, og dro tidligere i morges. Han ble fotografert når han forlot den kongelige residensen i en Range Rover klokken 8.28.

Deretter gikk han om bord på et British Airways-fly på Aberdeen flyplass på vei til Heathrow.

På asfalten ble prins Harry filmet mens han trøstet en flyplassansatt med en betryggende hånd på skulderen etter å ha blitt trøstet. Deretter gikk han om bord på flyet sammen med sikkerhetsvakter.

I dag sørger verden over døden til Storbritannias lengst regjerende monark når sønnen hans bestiger tronen. Dronningens kiste – med en krans av favorittblomstene hennes på Royal Standard – sies å ligge i ro i ballsalen på Balmoral, hvor hun tilbrakte hver sommer sammen med sin elskede prins Philip. Barna hennes og prins William tilbrakte formiddagen med henne, rapporterte Daily Mail.

Prins Harry vil returnere til hjemmet sitt på Frogmore Cottage hvor hans kone, Meghan Markle, vil vente på ham, som ikke skal reise til Skottland. Paret, som nå bor i California, var – tilfeldigvis – i Storbritannia, hvor de skulle delta på en prisutdeling torsdag kveld.

READ  Albert de Monaco: sa fille illegitime prend une dicision surpresante

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *