Elon Musk setter mynt i maskinen for å gripe Twitter, overskriften flyr av gårde | Teknikk

Elon Musk hevet beløpet som gründeren og hans partnere har bidratt direkte med til 33,5 milliarder dollar for oppkjøpet av Twitter, og reduserte beløpet som ble lånt fra banker, som er den gledeligste kunngjøringen for investorer.

Etter kunngjøringen steg Bluebird Groups bevegelse i handelen etter at Wall Street stengte. Rundt 22:00 GMT tok adressen over 5 %.
Teslas administrerende direktør, som opprinnelig tegnet 25,5 milliarder lån, har kuttet disse lånene til 13 milliarder dollar, ifølge et dokument registrert onsdag av US Markets Commission (SEC), noe som lettet den økonomiske byrden betydelig.

I begynnelsen av mai hadde mange av Twitters eksisterende aksjonærer allerede sagt ja til å bidra med sine aksjer til driften, og forble dermed en minoritet i kapitalen når selskapet ble avnotert. Evaluering av titlene deres reduserte omstendighetene Elon Musk måtte legge på bordet.

Onsdag kunngjorde SpaceX-gründeren at han hadde mottatt nye direkte forpliktelser, som gjorde at han kunne redusere mengden lån som ble tatt for oppkjøpet med ytterligere 6,25 milliarder. Han spesifiserte ikke om dette beløpet kom helt eller delvis fra hans personlige eiendeler, eller om andre investorer hadde sluttet seg til.

Lånene på 12,5 milliarder dollar, som til slutt ikke var nødvendig, bekymret noen analytikere fordi de var lån støttet av Tesla-papirer. Dermed etablerte de et forhold til bilprodusenten, til stor sorg for markedet.

tvil

Siden avsløringen av Elon Musks eierandel i Twitter-hovedstaden i begynnelsen av april, har gruppen levd til rytmen av mange vendinger i saken.

Tirsdag falt tiltaket til 35,40 dollar, eller 35 % under prisen den brennende forretningsmannen formelt foreslo i midten av april og ble kort tid etter bekreftet av styret. Det viste seg å bli tolket av Wall Street som en klargjøring av investorenes skepsis til sjansene for å lykkes med dette oppkjøpet.

READ  En Mercedes solgt for 135 millioner euro, verdensrekord for en bil på auksjon

I følge CNBC er Elon Musk i diskusjoner med flere personer, inkludert medgründer og tidligere administrerende direktør Jack Dorsey, med mål om å samle dem til prosjektet og få deres innspill, enten kontant eller i Twitter-innlegg, noe som kan redusere ytterligere lånte beløp.

Les også

Elon Musk kunngjorde at Twitter-overtakelsen ikke kan gjøres uten garanti på falske kontoer

95 milliarder «oppbrukt» siden april, Elon Musk er fortsatt den rikeste

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *