Elsykkel: Med PW-S2 slipper Yamaha en mer effektiv motor

Elsykkel: Med PW-S2 slipper Yamaha en mer effektiv motor

Den nye Yamaha PW-S2 ble designet spesielt for det europeiske markedet, etterfølgeren til PW-ST. Kakeglasur: Det er «Made in France.»

Yamaha har nylig tatt veien inn i det europeiske elsykkelmarkedet, og utvider sitt sortiment med den nye PWseries S2, en ny motor beregnet på å erstatte PWseries ST, som ble lansert i 2018.

Gjør mer med mindre

Å få styrke mens du håndterer nedbemanning er vekt… Dette er målet som ledet Yamaha-teamene i utviklingen av den nye PWseries S2. Både lettere og mer kompakte, de er spesielt designet for å møte behovene til europeiske e-sykkelprodusenter.

Den nye Yamaha PWseries S2 går på 36 volt. Kompatibel med Europeisk lovgivning, har en nominell effekt på 250 watt. Den er i stand til å hjelpe brukeren opp til 25 km/t, den viser et maksimalt dreiemoment på 75 Nm og tilbyr fem driftsmoduser: Høy, STD, ECO, + ECO og AV. Med 2,85 kilo på vekten går den opp 500 gram sammenlignet med ST (-16%).


Les også
Yamaha Neo-test: den beste elektriske scooteren?

PW-S2 er mer kompakt enn ST-modellen, forgjengeren.

Skjerm B: Maskinvare uten sidestykke

For Yamaha kommer lanseringen av den nye PWseries S2-motoren med et nytt brukergrensesnitt. Kjent ganske enkelt som «B», denne nye skjermen er enkel og tilgjengelig på samme tid. Den fokuserer all informasjon på en liten 3-tommers skjerm.

Plassert i midten av styret, er den komplettert med en liten spak som lar føreren justere assistansenivået uten å ta hånden fra styret.

Mindre avansert enn den mer eksklusive «C»-skjermen, inkluderer den nye Yamaha-skjermen en mikro-USB-port som lar smarttelefonen lades og kan fjernes fra støtten med et enkelt trykk.

READ  € 2,40 eller € 2,90, € 2,60 eller € 3,10 Pølser, baller, kjøttboller og frikadell Det er opp til kunden å velge prisen på snacks!


Les også
Elektrisk sykkel: Bosch presenterer detaljer om sine nye produkter for 2022

Motor laget i Frankrike

Ankomsten av den nye PW-S2 introduserer også produsentens nye industrielle strategi. Mens Yamaha så langt har bygget sine motorer i Japan, har den nye PWseries S2-enheten blitt flyttet til Europa. Mer spesifikt vil den nye blokken bli produsert inne i MBK-anlegget i Saint-Quentin, i Aisne-divisjonen.

» Flytting av produksjonen av PW-seriens drivenheter fra Japan til Vest-Europa bidrar ikke bare til Yamahas mål om karbonnøytralitet, men gir også mange ekstra fordeler for sykkelprodusentene. Forklarer produsentens pressemelding. Ved å komme nærmere det europeiske markedet ønsker Yamaha å redusere leveringstiden, få fleksibilitet, men også eliminere risikoen forbundet med sjøtransport.


Les også
Elsykkel: Porsche vil lansere egne motorer

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *