EM for kvinner: Frankrikes målvakts partner funnet død i begynnelsen av juli

Camille Nells familie ble varslet om hennes død i Juventus-spillerens hjem i Torino 4. juli, fortalte 27-åringens mor, Catherine Marlin, til AFP uten å spesifisere omstendighetene rundt hennes død. .

Kontaktet av AFP svarte den italienske dommeren: «Utredningen er pågående og konfidensiell». «Forespørslene fra familien, så langt det er mulig, har alle blitt tilfredsstilt. Siden starten har min tjeneste jobbet i nært samarbeid med det franske konsulatet i Milano», fortsatte Enrico Arnoldi de Palme, nestleder i Torino.

Det franske laget fullførte en tre ukers Euro-forberedelsesleir, som ble avsluttet 1. juli etter en andre vennskapskamp mot Vietnam i Orleans. Spillerne hadde godt av tre dagers hvile før de fløy til England 5. juli.

– Vi har ingen kommentar til Paulines personlige liv, sier sportsbyrået som forvalter spillerens interesser til AFP.

«Hemmelig liv»

Det franske fotballforbundet ba i en melding sendt fredag ​​kveld om «respekt for hans privatliv og hans sorg». «FFF og hele det franske kvinnelaget støtter Pauline Peyraud-Magnin fullt ut i det personlige dramaet hun for tiden går gjennom og sender sine kondolanser til hennes etterlatte familie», sto det.

I august 2020 signerte Camille Nell et sivilt partnerskap med målvakten til Les Bleus (28 valg), den første aktive franske internasjonale fotballspilleren som offentliggjorde sin homoseksualitet.

I mars 2021, mens «PBM» spilte i Atlético Madrid, fikk de to unge kvinnene AFP til å intervjue dem i privatlivet til leiligheten deres i forstedene til den spanske hovedstaden, henrykte over de mange støttemeldingene de mottok etterpå. -ute».

I en alder av 30 år spiller Beyraud-Magnin sin første landskamp på EM som blåburholder.

«Det er hennes personlige liv, vi kommer ikke til å bli involvert. Hun er rørt og hun vet godt at hun har vår støtte,» sa førstepartisten Sakina Karchaoui til journalister på Blues-treningen fredag.

READ  Thibaut Courtois og Real Madrid spanske mestere!

«Det er hennes personlige liv, vi respekterer henne, vi har vært der fra begynnelsen. Laget, personalet … alle er med henne. Hun er rørt, det er normalt, men hun har fokusert på fotball og kampen.» Midtbanespiller Sandy Toletti kommenterte også.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *