Emmanuel Macron skammer bønder for å være ‘Mr. European’ av Brexit-kampanjer Thanks Farmers | Politikk | Nyheter

Den franske presidenten roste tirsdag bønder på sin offisielle Twitter-konto: “Til alle bøndene våre: Takk for at du ga oss mat!” Men nyheten ble øyeblikkelig ødelagt av nedbruddet mot Macron av Frexit-kampanjer for å ikke beskytte bønder mot skade på EUs landbrukspolitikk.

Generasjons Frexit-president Charles-Henry Colois skrev: “Jeg takker ikke Emmanuel Macron for at han ødela dem med dine kommende frihandelsavtaler med Canada (CEDA) og Mercosur.

“La oss gjenvinne kontrollen. Brexit.”

Eric Noires, fra samme gruppe, takket til Colois ‘synspunkter og gikk et skritt videre i angrepet på EUs generelle landbrukspolitikk og den innflytelsen den hittil har hatt på franske bønder.

Han sa: “40 år med EU PAC (General Agricultural Policy), 40 år med permitteringer og intens konkurranse, 40 år med obligatorisk produktivitet …

“De er ikke sikre på hvordan de skal takke Mr. European.”

Oppfordringene til Frankrike om å forlate EU har intensivert de siste månedene.

Frankrike slo fjorårets rekord for det verste handelsunderskuddet i eurosonens historie, ifølge de siste dataene fra Eurostat.

Den pinlige kollapsen har skapt opprør i Frankrike ettersom både president Macron og EU ikke har klart å tilby løsninger på den økende finanskrisen i koalisjonen.

Les mer: Euroen advarte om at Sverige kunne bli “isolert”, og euroen kan komme tilbake til Storbritannia i frykt

Han sa: “Euroens gleder og den totale frihandelen som er pålagt av EU-traktater.

“Flytting og omindustrialisering må være i forkant!”

Den franske presidenten har også blitt mye kritisert for å håndtere koronavirusutbruddet.

Brexit-kampanjer oppfordret publikum til å motsette seg regjeringens håndtering av viruset og muligheten for å få et vaksinepass.

READ  Kvinne i kritisk tilstand etter å ha blitt skutt og såret av offiserer inne i en Capitol-bygning etter Trump-støttespillere

Florian Phillipot, leder for Les Patriots-partiet, sa i et innlegg på sosiale medier at publikum burde slutte å bruke det “diaphological vaccine pass” til sine etterfølgere.

Han sa: “Alle er i Paris!

“Denne lørdag 20/02 klokka 15 var det en stor demonstrasjon foran Helsedepartementet mot diapolisk vaksinepass!

“Det er bra å klage, godt å gå! Frihet! ”

I andre innlegg oppfordret Brexit-kampanjen publikum til å “frigjøre seg” fra regjeringens “vanære”.

Selv om regjeringen så langt har nektet påstander om at vaksinen har pass, vurderer tjenestemenn behovet for et på grunn av økende motstand mot voksere i landet.

Frankrike har sett Kent-varianten av koronaviruset blitt en av de mest utbredte stammer av covit de siste ukene, med denne mutasjonen sies å være 20 til 25 prosent bak nye infeksjoner.

Til tross for den “bekymringsfulle utviklingen” av sykdommen, har Macron gjentatte ganger avvist forslag om å bringe Frankrike under en tredje nasjonal lockout.

Ifølge en Elysee-innsider mente president Macron at til tross for den økende effekten av utenlandske belastninger på de nye sakene, var det “en måte” å sikre at landet kunne unnslippe en annen generell nedleggelse.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *