Emmanuel Macron synger i gatene i Paris med en assosiasjon nær den ekstreme høyresiden: presidenten rettferdiggjør seg selv

Siden i går kveld har en video av den franske presidenten som synger en tradisjonell pyreneisk sang med unge mennesker på gatene i Paris sirkulert på sosiale medier. Unge med Macron er medlemmer Kanto Sangam ble grunnlagt av medlemmer av den ekstreme høyresiden.

Videoen ble lagt ut rundt midnatt på foreningens Facebook-konto, «Canto Project». Under bildene, denne bildeteksten: «Mafia og Project Kanto er de eneste som kan skremme et statsoverhode! La oss forføre dette landet igjen!»

Condo prosjekt foretrekkes «Lagre, gjenoppliv og overfør minnet om populær og tradisjonell sang». Men den franske avisen forklarer frigjøringEn leilighet er ikke bare en enkel kulturvernforening. «Gitt et tilskudd på 40 000 euro fra kulturdepartementet, ble det grunnlagt i 2020 av høyreekstreme militanter. Og hvis det inneholder klassikerne fra fransk sang, viser det også spillere av nasjonalistiske utsendelser eller sanger fra Det tredje riket.», Kryptert løslatt.

Forklaringer av Macron

Presidenten, som besøkte Alsace denne onsdagen for sin første fottur siden reformen ble kunngjort, ble avhørt om videoen.

«Nettverk er uknuselige»Macron begynner. «Du er presidenten, du er på gaten og du ser ti unge menn komme, jeg vet ikke, jeg vet ikke hvem de er, de synger fjellsanger.»

«Det er lett å si hvem de er på sosiale medier. De synger en sang jeg kjenner, «Shelter». Den var så bra, jeg snudde meg. De spør meg om jeg kan synge med dem. Hvis jeg sier nei. 48 timer med «Fornærmelse», «Bra», «Demokratisk krise», jeg ville ha irettesatt å si «det er fornærmende». Stopp fordi du kjenner sangen, du kritiserer å synge sammen med politiske folk… «Kutt presidenten.

READ  Washington har 8500 spillere i beredskap

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *