En 100 % funksjonell sammenleggbar iPhone har nettopp kommet ut

Helt siden lanseringen av Samsungs første Galaxy Fold har smarttelefonprodusenter lurt på om de burde følge det koreanske eksemplet. Apple er intet unntak fra denne regelen. Selv om det aldri har blitt gjort noen offisiell kommunikasjon om dette emnet, utvikler Apple-merket noen prototyper internt.

Ivrig etter å finne ut hvordan en sammenleggbar iPhone ville se ut, bestemte en ung kinesisk YouTuber seg for å bygge telefonen selv. Han berget deler fra en Galaxy Flip og en Motorola Razr for å lage «iPhone V», en flip-telefon.

Verdens første sammenleggbare iPhone

Med utgangspunkt i en klassisk iPhone X, presenterte videografen, kjent under pseudonymet KJMX, arbeidet sitt 8. november i en video (nedenfor). Han forklarer at han beholdt alle komponentene til iPhone, men flyttet dem til dette nye chassiset.

Da noen deler manglet, laget han dem selv med en 3D-printer. Denne prototypen er ikke offisiell og tillater kun en forhåndsvisning av en sammenleggbar iPhone. En kjedelig designjobb som tok flere måneder og dusinvis av forskjellige deler.

I videoen sin viser han at enheten er fullt funksjonell. Den bruker fortsatt iOS til å kjøre telefonen, noe som gir mulighet for en første gjengivelse av et produkt under dette operativsystemet med en foldet skjerm. Av optimaliseringshensyn foretrakk han å bruke Flip-formatet i stedet for Samsung Fold.

Apple vil lage sin egen «iPhone Fold»

Apple jobber på sin side også med utformingen av en sammenleggbar iPhone, men Apple-merket kan velge det motsatte, og dermed tilby et produkt midt mellom iPhone og iPad. For lite til å være et nettbrett, for stort til å være en telefon, dette produktet utvikles i største hemmelighet av Cupertino.

READ  Black Friday-rabatt: l'iPhone 12 Pro Max er endelig på salg!

I sin siste rapport om emnet refererte den berømte analytikeren Ming Chi Kuo til en 9-tommers skjerm når den ble brettet ut. For å gi deg en idé har den nyeste generasjonen iPad Mini en 8,3-tommers skjerm.

i-nfo.fr – Offisiell applikasjon iPhon.fr

Av: Keleops AG

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *