En 7 år gammel gutt dør etter å ha blitt syk hjemme i Sveits

En syv år gammel gutt døde i Øst-Sveits etter at en hus iglo kollapset på ham og faren, sa politiet onsdag.

Ulykken skjedde tirsdag i Tarasp, sørøst i Sveits, da gutten og faren hans var inne i igloen.

Groveventon statspoliti sa at sammenbruddet begravde både gutten og faren hans under snø rundt klokken 11 tirsdag.

Faren var i stand til å trekke seg ut og søkte aktivt etter sønnen sin ved hjelp av en tredje person i omtrent 15 minutter før han fant ham.

De trakk ham ut av snøen og prøvde å gjenopplive ham, og paramedikere fortsatte gjenopplivningsarbeidet etter ankomst til stedet.

Han ble kjørt til et sykehus i Surrey, hvor han ble kritisk skadet.

En syv år gammel gutt er død etter at et hus kollapset over ham og faren i Øst-Sveits, opplyste politiet onsdag.

Det er satt i gang en etterforskning av hvordan ulykken skjedde Sutinfo.bePårørende blir tatt hånd om av en psykologisk enhet.

Sveitsisk politi sier at å bygge en iglo er like farlig som enhver annen aktivitet, for eksempel å begrave noen i sanden og krever ekstrem forsiktighet.

Over den nordlige halvkule, fra Athen til Athen, Texas, Hellas, er det snødekte gater, og om vinteren fryser temperaturen vanligvis der det ikke trengs over jakken.

Nesten tre fjerdedeler av USA er dekket av snø, med en gjennomsnittlig dybde på seks inches, sammenlignet med 35,5 prosent i fjor, med en gjennomsnittlig dybde på 4,6 inches.

Biler har blitt nedsenket i snø under det største søppel som har rammet den russiske hovedstaden siden 1973 i Moskva, mens de varmere byene Madrid, Istanbul og Roma er dekket med hvitt.

READ  Russland lanserer «utgang fra Europarådet»-prosess

Alle disse værforstyrrelsene er nede på en ting – polarhvirvelen.

Rundt Nordpolen tappes vinterens ekstreme kulde vanligvis i en høyde på 15 til 30 miles. Dette er polarhvirvelen, som roterer i motsatt retning som en spiral over jordens overflate.

Polarvirvelen finner vanligvis sted med jetstrøm, som ligger omtrent 20 miles under og bringer moderat vær til Europa og USA rundt den nordlige halvkule.

Men noen ganger svekkes jetstrømmen og polarhvirvelen, noe som betyr at frosne arktiske vinder synker ned i deler av Sør-Nord-Amerika og Europa og generelt er varmere om vinteren.

Bilde: Hogia Sofias kuppel i Istanbul dekket av snø på onsdag som merkelig vintervær forårsaket av polarsyklon dekket Tyrkia i hvitt

Bilde: Hogia Sofias kuppel i Istanbul dekket av snø på onsdag som merkelig vintervær forårsaket av polarsyklon dekket Tyrkia i hvitt

Dette betyr også at steder som generelt er veldig kaldt om vinteren, som Alaska og Grønland, vil være relativt varme ettersom polarhvirvelen er forvrengt.

Dette skjer ofte, forskere forstår fortsatt ikke helt, noen sier at det er et naturlig tilfeldig værsystem, mens andre sier at det er forårsaket av menneskeskapte klimaendringer.

Meteorologer sier at denne spesielle polarhvirvelen er en av de verste og største de har sett siden rekordene begynte på slutten av 1950-tallet.

Meldingene på Hagia Sofia og Akropolis denne uken begynte som en del av en modell som gikk ut i januar, som også dekket Storbritannia med snø.

Subzero temperaturer registrert fra strømbrudd i Athen, Hellas og Oklahoma og Texas i USA har rammet millioner.

En snøstorm feide over USA og drepte tre mennesker i North Carolina på tirsdag.

Kraftig snøfall er svært sjelden denne uken, ikke bare i delstatene, men også i Hellas og Tyrkia.

READ  Emmanuel Macron: Invasjon av Ukraina "Return to Age of Imperialism and Colonies"

I Storbritannia frøs en storm kjent som «dyret fra øst» Londons Thames River for første gang på flere tiår, og låste skiløpere som ikke kunne fly til Alpene, og løftet sine lokale fjell.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *