En Apple-1 signert av Wozniak vil snart bli auksjonert

En Apple-1 signert av Steve Wozniak vil snart bli auksjonert.

Dette er en liten begivenhet innen auksjoner og IT. I løpet av de neste dagene starter en helt spesiell auksjon. Faktisk er produktet som tilbys for salg en fortsatt fungerende Apple-1 signert av Apples medgründer. En annen funksjon ved dette ekstremt sjeldne stykket ville være det «første Apple-produktet brukt utenfor Nord-Amerika.»

Opprinnelsen til Apple-1

Apple-1 var det første Apple-produktet som ble utgitt i 1976. Hvorfor var Apple-1 allerede revolusjonerende på den tiden? I 1975 hadde mikrodatamaskiner ingen skjerm eller tastatur, de måtte programmeres ved hjelp av brytere, og data ble vist på LED-paneler eller fjernskrivere.

Woz sin geniale idé var å designe en mikrodatamaskin med et ekte tastatur som ville tillate en enkel TV-skjerm å brukes som terminal.Det var revolusjonerende på den tiden, fordi det ikke eksisterte. Han hadde oppfunnet den første virkelige personlige datamaskinen.

En unik Apple-1

I 2021 kunne den berømte samleren av Apple-enheter, Jimmy Grewal, møte medgründeren av Apple. Sistnevnte dedikerte sitt eksemplar av Apple-1 til ham. Woz sin signatur finnes direkte på Apple-1s CPU. Svært få Apple-1-er bærer signaturen til Steve Jobs eller Steve Wozniak, og dette er det eneste kjente eksemplet som har blitt signert på den ikoniske hvite keramiske 6502-prosessoren.

En originalversjon av Apple I, med originalemballasje og et brev signert av Steve Jobs, ble auksjonert på Christie’s i London sist. . Datamaskinen ble estimert til 180 000 euro og budet ble til slutt på 150 000 euro.

Auksjonen starter i morgen 2. juni og varer til 12. juni. Den signerte Apple-1 er estimert til mellom $460.000 og $485.000, men tilbudet vil garantert øke.

READ  et flott gratis skrekkspill på Epic Games Store i en begrenset periode

_
Følg Belgia-iphone på Facebook, Youtube Y instagram slik at du ikke går glipp av nyheter, tester og tips.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *