En begivenhet som fremhever kvinnelige streamere

Stream for Trees, et veldedighetsarrangement som samler mer enn 70 kvinnelige streamere, vil finne sted fra 26. september til 2. oktober. Målet er å øke synligheten og samle inn donasjoner til kvinnelige streamere.

ZEvent er nettopp ferdig Samlet inn mer enn 10 millioner euro. En begivenhet full av følelser, men dårlig for eksistensen av streamere. Av de femti gjestevideografene var bare ti kvinner. «I 2021 er 35% av Twitch-brukere: Et tall som ikke skiller streamere fra seere», Lindrende sorg 20 minutter I en artikkel På grunn av manglende mangfold i bekken.

Andre arrangementer er organisert for å fremheve streamere som «Stream for Trees». «Vi er ikke reaktive overfor ZEvent, bemerker Tech&Co Chloé Boels, streamer og medarrangør av arrangementet. Vi vet ikke bunnen av systemet deres eller om anropene blir avvist. Vi har organisert dette arrangementet i flere måneder, og i likhet med dem samler vi inn midler til en organisasjon som beskytter økologi, slik at vi kan slå oss sammen!»

Strøm møter miljøårsak

«Skrik etter drøm» er et veldedighetsprogram som samarbeider Greenpeace Belgia, som varer fra 26. september til 2. oktober. Organisasjonskomité Stream» er leddet hansTanken er å samle 72 kvinnelige streamere av alle nasjonaliteter for å samle inn donasjoner for å plante urbane skoger. i Brussel. I en uke kan streamere beholde sin vanlige strømmerytme og gi en lenke til Kitty, som vil bli delt på slutten av arrangementet. «Den 12. eller 19. november skal vi plante trær med alle streamerne,» begeistrer Chloé Boels.

Deltakerne er stort sett franske eller belgiske, og registrering er gratis uavhengig av tema og publikumsstørrelse. «Det er ikke noe lite eller stort samfunn, vi trenger alle», hevder Chloé Boels.

READ  Belvital utnevner administrerende direktør

For deres første arrangement av sitt slag, Stream» er leddet hans Den fortsetter sitt oppdrag ved å «vise frem alle talentene for å sikre at den yngre generasjonen anerkjenner og initierer».

Stream» er en joint

Stream’Her Collective er et gjensidig hjelpesamfunn som mobiliserer for bedre representasjon av kvinner i strømmeverdenen. Fra og med 2020 er grunnleggerne Klose og Ilaria Alias ​​​​Tortuga_152 Implementerte flere verktøy. Blant disse er det ulik oppfatning for streamere å utveksle, møte og gi råd. Videospillturneringer, spillkvelder og andre «prøvestrømming»-arrangementer arrangeres også.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *