En bygning kollapser i Paris og forårsaker flere alvorlige skader: Hovedforutsetningen er at fire personer er involvert

Totalt 230 brannmenn og 9 leger er på stedet.

Gérald Dormanin rapporterte at fire personer ble alvorlig skadet i sitt hovedprosjekt og 33 andre ble lettere skadet da en bygning kollapset i sentrum av Paris onsdag. «Det var ingen advarsel før dette utbruddet. Vi vet ikke opprinnelsen.» I denne forbindelse sa innenriksministeren under en pressekonferanse på stedet.

I følge brannmennene i Paris, som mobiliserte 70 motorer, «fikk en eksplosjon (…) to bygninger til å kollapse». Disse fakta skjedde i rue Saint-Jacques nær kirken Notre-Dame du Val-de-Grâce.

Abonnenter Digital Edition

«Det er ingenting som kan fastslå kilden til katastrofen» På dette tidspunktet sa påtalemyndigheten i Paris, som åpnet en etterforskning av de selvpåførte sårene. Paris rettspoliti arrestert. «En brann raser i rue Saint-Jacques i det femte arrondissementet i Paris. Paris brannmenn grep inn. Vennligst ikke bland deg inn i deres inngripen og hopp over avsnittet», Innenriksminister Gerald Dorman tvitret.

Rundt klokken 16.50 ble det hørt en kraftig eksplosjon.

Ifølge Florence Berthoud, ordfører i 5. arrondissement, var hovedbygningen som ble berørt en privat moteskole ved siden av det tidligere militærsykehuset Val-de-Grace. Ifølge byråden spredte lyden av en «veldig høy» eksplosjon seg «en del av bydelen». AFP meldte at vinduer ble blåst ut mer enn 400 meter fra bygningen.