En del av taket på Gellamco Arena flyr av: Møte mellom Kent og Seroing utsatt

Belgia blåser sterk vind på grunn av Eunice-stormen. Pro League har annonsert at fredagskveldens kamp mellom La Gantoise og Seraing er utsatt. «La Gantoise – RFC Seraing-kampen ble utsatt i kveld for å sikre sikkerheten til dårlig vær og spillere, samarbeidspartnere og tilskuere,» skrev Pro League.

Kent-arkitekten dro til stedet for å vurdere skadeomfanget. Taket på Kellamko Stadium ble allerede skadet under Sierra-stormen. Da raste det 300 kvadratmeter store taket.

«På grunn av det dårligere været i Kent-regionen og sikkerheten til spillere og tilskuere kan ikke lenger garanteres, har tabellsjef Nils von Brandeim bestemt seg for å avlyse kampen i kveld», sa La Condois i en kort uttalelse.

På bildene som sirkulerer på sosiale medier kan du se biter av taket på Kellamko Stadium falle ned på biler som står parkert på parkeringsplassen til stadion.

Lears-Westerlow ble også utsatt på grunn av uværet

Pro League kunngjorde fredag ​​kveld at den 21. dagen av 1B Pro League-åpningen mellom Lear og Westerlow er utsatt på grunn av orkanen Eunice. «Lear-Westerlow-kampen blir utsatt i kveld for å sikre sikkerheten til dårlig vær og sikkerheten til spillere, samarbeidspartnere og tilskuere,» sa Pro League på Twitter.

READ  Rapport: Connected Spurs-stjerne Levy - forventer å forlenge kontrakten etter forhandlinger med Spurs Web

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *