En designmangel er gjenstand for gruppesøksmål

Apple er gjenstand for et nytt gruppesøksmål i USA. Årsaken er at en feil i batteriet ikke er uten risiko for brukeren.

Kutte risikoer

Faktisk, ifølge dokumenter sendt til det amerikanske rettsvesenet, Apple er klar over risikoen, Men sies å ha fortsatt å bruke samme design og Apple Watch-modeller gjennom årene.

Til tross for at de visste at batteriet plutselig kunne hovne opp, tildelte ikke selskapet nok plass inne i Apple Watch. Utvider seg fritt uten å påvirke skiven Det er ingen innebygd beskyttelse for å hindre kontakt med skjermen og/eller skjermens ansikt”, Kan leses i klagen.

I tillegg svulmer batteriet “Apple Watch legger betydelig press på skjermen, Får skjermen til å koble fra, spre seg og/eller sprekke. Når dette skjer, avslører den sine skarpe kanter og funksjonssvikt og/eller Skader På grunn av utilsiktet fysisk kontakt med skjermen løsnet, ødelagt eller sprukket.

Chris Smith, brukeren som eier Apple Watch Series 3, hevder også Ufrivillig disseksjon av en nerve På grunn av dette problemet. Alle modellene av den vedlagte klokken (unntatt den nyeste Series 7) er berørt av denne klagen.

Husk det i 2019 En lignende klage ble avvist av en amerikansk dommer. Dommeren som vurderte dette “Apple Watch-feilen var ikke forårsaket av defekte batterier eller defekte interne komponenter.

READ  Samarbeider med den første solen

Saken skal gå videre.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *