«En jul er allerede ødelagt, vi vil ikke ha en annen»


Brian og Alison, et ektepar, bestemte seg for å pusse opp hjemmet sitt for å få mer plass. Planen er å utvide boligen deres med et helt nytt kjøkken.

Brian, 62, fra Durham, England, ansatt det lokale byggefirmaet Pennine, som sa at jobben ville ta omtrent fire uker. Men selv etter et år har ikke situasjonen endret seg, og de lever fortsatt i arbeid!

Brian forteller til The Sun: «De startet i oktober og vi har ikke hatt noen vask siden januar, så vi har måttet vaske opp i karet og det er slitsomt. »

Brian og hans kone, Alison, sier at det opprørte familien fordi de ikke kunne nyte sitt nye hjem så mye som de ønsket. «Vi kunne ikke dekorere på grunn av støvet,» sier Brian. «Det er ikke et sted du ønsker å komme tilbake til etter jobb. Vi bor på en byggeplass. Jeg kan ikke forklare hvor mange timer søvn vi mistet og stresset og forstyrrelsene det forårsaket familien vår.»

Familien utløste et ekte sorgskrik: «Vi har allerede hatt en ødelagt jul, og vi vil ikke ha enda en ødelagt i år.»

Det Newcastle-baserte selskapet sa på sin side at de prøvde å få en «tilfredsstillende konklusjon» på situasjonen.

En talsmann for Pennine sa: «Ved starten av installasjonen var en gammel stengeventil skjult bak veggen og under kjøkkenvasken som måtte fjernes. I henhold til den tekniske kontrollen avtalt og signert av kunden, informerte vi kunden at dette elementet måtte fjernes og ikke var en del av det i utgangspunktet planlagte arbeidet.. Byggherren sørget for at vi skulle starte resten av byggingen og nektet å betale for arbeidet som skulle utføres. Etter en fullstendig fastlåsning sa Pennine ja å gjøre dette ikke-kontraktuelle arbeidet og bære kostnadene for å fullføre konstruksjonen. »

READ  Ifølge Joe Biden er det russiske angrepet på Ukraina «absolutt mulig».

«Kompleksiteten i det aktuelle arbeidet førte imidlertid til forsinkelser i å finne en rørleggerunderleverandør til å utføre det aktuelle arbeidet, men det krevde også kompleks programmering av annet arbeid som skulle utføres etter rørleggerarbeidet, som vi for tiden håndterer . Selv om vi forstår kundens bekymringer angående den planlagte gjennomføringstiden, oppstår det problemer utenfor vår kontroll. Tidene kan endre seg. »

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *