En mann som forlot sin kone for en ukrainsk flyktning, befinner seg uten kontrakt og uten penger

Instagram-skjermbilde ©tee_garnett

Historien er ikke fremmed for deg: den er vanlig. Vi sa det for noen uker siden historie Av Tony, en britisk gentleman med et stort hjerte, ønsker velkommen inn i sitt hjem, og moren til barna hans, unge Sophia, en ukrainsk flyktning fra Lviv. Et så stort hjerte at han falt fullstendig for gjesten sin og forlot partneren sin for å gå med henne.

Historien ble raskt viral og Tony, som eier sitt eget sikkerhetsfirma, kjente snart effekten av sitt eget mas. Mannen forklarer til Daily Star at etter historien hans og på grunn av tilstrømningen av journalister til livet hans, ble hans største avtaler satt på vent. Er det noen få igjen, erklærer han at han har bestått «Med lønne nesten 2 000 pund (2 357 euro) i uken for ingenting, fordi media avhører sikkerhetsvaktene mine, der de jobber, for å hente telefonnummeret mitt fra dem.». Denne situasjonen kommer i tillegg til de mange hatmeldingene hun har mottatt siden hun publiserte sin historie i media. Et slag hardere enn en trettiåring.

Omskolering i musikk?

Tony bruker fritiden sin til en av lidenskapene hans, musikk. Hun komponerte og la ut en rap på YouTube der hun tar historien sin og tar for seg eksen sin. I «Ukraina til England regn», Vi kan spørre: «Jeg bryr meg ikke om kritikk og hatefulle meldinger. Jeg lever livet mitt til det fulle, jeg lever uten å angre. Jeg er nå sammen med en blondine, men eksen min er brunette. Eksen har to ansikter, bare henne. Ett måte jeg beskriver hva hun fortalte media. Ja? Det er løgn. Folk sender meg en privat melding. Hva vil de vite? Hvorfor forlot jeg eksen min og barna mine?»

Ifølge Daily Star har forholdet mellom de to eksene blitt betydelig dårligere.

READ  Vladimir Putin advarer vestlige land om «katastrofale» konsekvenser av sanksjoner

Det anglo-ukrainske paret er fortsatt sammen.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *