En naturlig norsk bolig nær Lake Harriet

Bilder av Romnavigasjon

Europeisk utsmykning definerer spisestuen, der svensk tapet og finsk lysekrone legger til preg av global stil.

Da de var et ungt par, elsket RJ og Krista Kern de sjarmerende husene som flankerte Fulton-området i Minneapolis. Paret gikk nedover blokken og diktet opp fiktive historier om husene de gikk forbi, og stillte ofte hypotetiske spørsmål om hvordan en eier kom til en bestemt beslutning. Lange turer og nysgjerrige samtaler utløste etter hvert et spørsmål av en annen type: Bør de renovere sin egen bungalow i et område de elsket eller starte på nytt på et nytt sted?

The Kerns, han a fotograf og kunstner, Hun, en ekspert på kvinnehelse, snakket med mange fagpersoner i bransjen på jakt etter svaret. Det var først da han møtte Nate Wissink, inntektssjef for Streeter spesialbygger, som skjønte at et hus var verdt å bygge (Kristas livslange drøm) alvorlig vurdering. Som en prøvekjøring av type hyret paret formelt Wissink til å bygge om kjøkkenet hjemme i Fulton, i håp om å avgjøre en gang for alle om den nærmeste fremtiden innebar en ny konstruksjon med Streeter ved roret. Det viser seg at det gjorde det.

Et uformelt spisestue passer sømløst med trappens skreddersydde rekkverk som nikker til nordiske motiver.

Med det offisielle klarsignalet om å bygge et hus et steinkast fra Lake Harriet, rekrutterte Wissink sin kollega og seniorprosjektleder Julie Lindemann til å bli med på laget, og etter å ha blitt valgt av Kerns, Andrea Swan, grunnlegger av Svanearkitektur, det var veldig nært. «Krista og RJ virket så rolige og samlet og samlet,» minnes Swan fra det første møtet, «og jeg skjønte øyeblikkelig at de var fornuftige og at de ville være gode beslutningstakere.»

Svanens første inntrykk var helt i orden, da kundenes ønskeliste for deres nye hjem var like spesifikk som det var lyst: et århundre gårdshus med en moderne skandinavisk vri. Koselig og luftig med mye naturlig lys. Utilitær og fleksibel. Oppdrett. Miljøvennlig. Agrar. Et rom som understreket og promoterte kunst, utdanning og en inngrodd følelse av sted, nå og i fremtiden.

READ  Rekrutter en kontakt - Diablo Immortal

For bedre å oversette intensjonene presenterte RJ teamet fotografier fra de siste turene til Norge. Et bilde av et vakkert nordisk landskap, der et enkelt hvitt hus sto ydmyk på kanten av en fjord, snakket spesielt om Kerns visjon og utløste inspirasjon. «De ønsket at huset skulle være enkelt og koselig,» sier Carlos Bravo, Swans meddesigner. “Vi kombinerte hans visjon og bilder for å skape en kombinasjon av arkitektoniske stiler som drev hans livsstil. Familienes verdier forankret virkelig utformingen av huset. «

Naturlig lys, hvite eikegulv og peis fra gulv til tak, steinmur fra familiehytta på Bad Medicine Lake, definerer dette koselige hygieneinspirerte familierommet.

Valgt team, etablert inspirasjon og planer på plass, designet ble levende fra bunnen av. Etter å ha demonstrert eiendommens eksisterende hjem, maksimerte teamet den smale 0,2 mål store tomten med en skjult garasje. Biler og lagring til side, RJ beskriver multifunksjonsrommet som sin «mannshule», hjemmet til både det mørke soverommet og den provisoriske CrossFit-boksen han bruker mens treningsstudioene er stengt.

Boligen på 6000 kvadratmeter, definert av europeisk ornamentikk, synger en annen melodi. I hovedetasjen, et svensk tapet, som Krista oppbevarte i baklommen i nesten et tiår, sier hun, og en finsk lampe gir spisestuen et generelt preg. Der tilbyr den hvite panelen et vintage-preg fra 1920-tallet, og en innebygd buffé viser samlinger av familieartikler arvet gjennom årene.

Kjøkkenets skarpe hvite palett står sammen med en rik skandinavisk blå på øya. I bakgrunnen vises stolt et blått bånd fra Minnesota State Fair, som Krista vant i 2018 for sin syltetøyoppskrift.

Det hvite eikegulvet fører en ned i gangen (eller alternativt gjennom butlerens spiskammer) til et kjøkken med god plass for underholdning – et must for Krista, som elsker å være vert, lage mat og bake. (Det blå båndet på hans 2018 Minnesota State Fair pickle oppskrift bærer dette ut.) To oppvaskmaskiner, en «ren» og en «skitten», RJ-vitser, legger til rette for hverdagen, mens en stor øy gir deg muligheter for snacks etter skoletid. og håndverk. I det tilstøtende flotte rommet inneholder en peis fra gulv til tak et spesielt stykke fra familiens Bad Medicine Lake-hytte: «Jeg ser inn i peisen, og det er steiner fra innsjøhytten min far bygde,» sier Krista.

READ  Norge, ikke medlem av EU, når en handelsavtale med Storbritannia etter Brexit | Helse

En skreddersydd trappebalanse nikker til nordiske motiver og fører opp til et ultimativt familiesamlingssted som har en koselig lesekrok og innebygd bokhylle. I nærheten pakker Krista og RJs felles kontor et slag, med en lysegul skyvedør inspirert av National Geographic—Et innlegg som inneholdt RJs arbeid under byggingen. «Vi ønsket en morsom farge, hvorfor ikke legge en suvenir der?» Sier Krista. «Hvert rom har en historie.»

Ovenpå venter det beste familiesamlingsstedet. En knallgul skyvedør, inspirert av National Geographic, fører til eiernes felles kontor.

Og det er takket være Krista, som med Lindemanns veiledning i stor grad valgte møbler, overflater og interiørmaterialer til huset selv. Resultatet er en kombinasjon av moderne funn (tenk svarte og hvite bøffel-plated sofaer) og koselige valg (som et hvitt saueskinnteppe) som omfavner det danske begrepet hygge. «Det var ingen magisk inspirasjon,» innrømmer Krista, som refererte til bilder fra magasiner og Pinterest for å veilede valgene hennes. «Det var små biter her og der som kom sammen.»

Når det gjaldt farge, var det imidlertid viktig å balansere de rike hvite overflatene – et passende gallerilignende bakteppe for familiens kunstsamling – med uventede farger. «Jeg er en stor fan av følelser og gjør mye kunstutveksling med venner,» sier RJ, hvis soloshow, «De ikke-utvalgte», var utstilt i Minneapolis-St. Paul internasjonale lufthavn frem til januar. “Vi kjøper det ikke nødvendigvis fra hverandre; det er mer som et håndtrykk av tillit. Jeg liker også roterende arbeid. Brikkene kan bli usynlige hvis de blir liggende der for lenge. «(Kanskje det er derfor noen kallenavn huset som» The House of Art «).

Fra gaten kan huset også bevisst gjøres usynlig. «Det er et ord på norsk som betyr at vi alle er like,» sier Krista, som har forfedre røtter i Norge. «Vi ønsket den fortaufølelsen.»

READ  Black Friday: Office 2021 i promo à
Et tradisjonelt hvitt eksteriør og gjenvunnede parenteser sørger for at det 6000 kvadratmeter store hjemmet passer perfekt for naboene som ble bygget for 100 år siden.

Som et resultat ser eller føles ikke huset ut som det har kollapset fra en annen tid, og passer i stedet perfekt med nabohusene som ble bygget for 100 år siden. Demonstrasjonsteamet lagret utsmykkede parenteser fra det eksisterende hjemmet for å forskjønne det nye eksteriøret. Bergede tradisjonelle parenteser og enkel hvit kledning balanseres av uslebne gabion og sedge steinvegger, og gir eiendommen et moderne preg av bærekraftig stil. En romslig uteplass, pergola, hage, boblebad og tak med solcellepaneler med diamantformede fliser fullfører den økologiske oasen.

«Dette er et av de mest tilpassede husene jeg noensinne har laget,» sier Lindemann. «De er alle unike, men denne snakker om hvem RJ og Krista er.» Det vil si et kulturomfavnende, kunstsamlende og morsomt par med en ny start og et vakkert nytt hjem, ett med en personlig historie de aldri trenger å gå rundt og lure på.