En norsk feiing med Emil Iverson i første fase; Skomaker 18., Patterson 21. – Fosterscare.com

Emil Iverson setter tempoet foran pakken på vei til seier i 15l / 15k Skythlon i Lahti, Finland. (Foto: Nordic Focus)

Det var bare så mange måter å avslutte denne voldsomme 30K Skythlon i den finske lekmennene, og fremførte ideen om at historien gjentar seg. Denne helgen kom plottet tilbake til det norske feltet, og alle øyne var rettet mot Russlands Alexander Bolshov to uker etter en historisk og løpsk seier i Tour de Ski. Polshunov 30k med en mengde norske menn som var sultne på å bevise seg etter VM-pause. Vil Norge knuse – nytt fra innenriks racing på høyt nivå, men uten de åtte nivåer belastningsmuskulaturen på tur?

På overflaten hadde Norge nytte av deres fravær, og Russland, bjørnen til menns domene, var den mest visne (men fortsatt sterke) etter en lang søvn av alle.

Etter Classic 15k ledet Finlands Ivo Niskanen den første gruppen på 30 personer, som ble skilt med tjue sekunder.

Finns bakhold på det norske kraftsenter herrelaget var ikke så bakhold, det hadde flere kort. Norge var foran Olympic Olympic Skythlon Champion Siemen Hextod Krueger, Hans Christer Holland, Suzur Roth, Emil Iverson og Paul Golberg. Polshunov og Evgeny Belov var de eneste russerne på topp 10 på det stedet.

Emil Iverson, med halen til den russiske Alexander Bolshov, fører et rødt tog på vei til en norsk pallesveip på 30.000 Skythlon i Lahti, Finland. (Foto: Nordic Focus)

Uten byrden på åtte turnivåer styrte Norge, som var ivrig etter å bevise sin overlegenhet, skøytdelen av løpet. På 20 kg var Iverson, Holland og Rothe ni skiløpere – fem nordmenn, to russere, en solo-svenske i Jens Burman, og Finn, Nissanen i spissen.

Blypakke neste 5 kg. Her er hva du trenger å vite: Seks skiløpere satte seg for å oppleve de siste kilometerne av dette gulv dryppglatte Lahdi-løypa. Som vi nevnte tidligere, er dette et norsk løp.

Rundt klokka 1:06:30 ledet Krueger, etterfulgt av Rothe, Holland, Bolshunov og Iverson – alt innen få meter fra hverandre, men fanget med Golberg i fart i et sekund.

READ  Norge: Russiske «spion» hvithval bekymrer myndighetene

Lahti har mange steder hvor terrenget gir et sterkt krydret løp. Lahti er i hjørnet, går nedoverbakke i bakken, som tidligere ble tatt ut av flere helter. Men før du går nedover, er det en kurveseksjon som fører til et dårlig spark – stedet å bevege deg i løpet av de siste øyeblikkene av løpet.

Polshunov og Holland gled i nettet, noe som førte til en kraftig stigning. De andre løp inn i stigningen uten å miste fart. Iverson sendte den og passerte Rothe, Golberg og Krueger med en hippie-hoppskøyte. Etter å ha snudd seg mot høyre bleknet Polshunov litt bak da Holland snublet med en ødelagt stang.

På bakgrunn av hoppbakken tar Alexander Polshunov fra Russland sjefen under 30k Skythlon i Lahti, Finland. (Foto: Nordic Focus)

Iverson, Roth, Golberg og Krueger kom tydeligvis på topp i Lahti-hjørnet. Krueger traff bare hjørnet med en lett snubling. Iverson gikk rett inn, etterfulgt av en avbestilling. Iverson vant 1: 10: 18.4, Roth andre (+0.4), og Golberg tredje (+6.6). Krueger ble nummer fire (+9,5), Polshunov femte (+20,9) og Holland sjette (+28,7). Det var Iversons første Skythlon-seier i verdenscupen, og vant Norgesmesterskapet i forrige uke.

Norges Emil Iverson slår Suzur Rode ut for en 30 km fallskjermhoppingseier i Lahti, Finland. (Foto: Nordic Focus)

Helt norsk plattform for 15 kg / 15 000 Skythlon i Lahti, Finland. Emil Iverson ble nummer to, Szur Rodeo og Paul Golberg tredje. (Foto: Nordic Focus)

Guess Schumacher, som endte på topp 20 i Tour de Ski, var den beste finisheren i USA på 18 (+1: 31.1), og endte 15. i et sett ledet av Storbritannias Andrew Musgrave (+1: 29.8).

Guz Schumacher kombinerte topp 20-resultatene og endte 18. i 30 kg Skythlon i Lahti, Finland. (Foto: Nordic Focus)

«Å være på det klassiske språket var definitivt så fantastisk, jeg føler at jeg var avslappet, vel vitende om at de ikke strikket det, men fortsatt falt folk bak, så jeg vet at det var litt interesse for den hastigheten,» sa Schumacher om tempoet sitt i det klassiske området med et helt felt av norske skatere i miksen.

READ  Norge sponser Green Ammonia Bunker Terminal - Ship Insight

Schumacher var 8,1 sekunder fra ledelsen, og en rekke skiløpere kom ut da han krysset 15k-merket og begynte å gå på skøyter. «Jeg er heldig som startet 12. februar, så jeg slipper å kjempe gjennom pakken. Målet mitt er å ha den stillingen og ikke kjøre massevis av trekkspillfolk etter å ha gått ned, jeg gjorde det bra, og så begynte det å splitte seg ytterligere, så det er veldig enkelt, relativt avslappet Lettere sagt enn gjort. «

Scott Patterson, som hadde sterke resultater på arrangementet, endte 21. i Skythlon på 15 kg / 15 km i Lahti, Finland. (Foto: Nordic Focus)

Scott Patterson (+1: 35.1) er bare 30 sekunder bak topp 30 denne sesongen. Patterson har en historie med sterke resultater i fallskjermhopping; Han ble 18. på OL i vinter i Pyongyang og 30. på verdensmesterskapet i 2019 i Seifield, Østerrike.

«Jeg føler at jeg virkelig sliter med årets klassikere, jeg har egentlig ikke funnet en grøft, jeg tror det er slik i dag,» sa Patterson i en samtale etter løpet. «Det føltes så forvirrende, og det er mye arbeid å gjøre på det klassiske 15k-løpet.» Patterson tok ledelsen på 15k, løp midtpunkt 29, 18,8 sekunder.

«Jeg følte meg bedre og avslappet på skøyten,» sa han. «Jeg er bare glad for å være fri [with the result], Jeg liker alltid mer, vil alltid ha et nytt vendepunkt for å lage neste etappe eller den første -10 eller noe sånt. Men jeg er så glad i dag. Jeg tror det fortsatt er mange gode muligheter for å prøve å bygge litt fart her. ”

Patterson gikk til tider videre til topp 20 under skøyten, og endte 16. på 20k.

David Norris, som kom tilbake til verdensmesterskapet etter at en Govt-19-infeksjon hindret sesongstart, endte på 32. plass (+2: 56,8).

READ  NOR vs SPA, ECC T10 Dream11 Prediction Today: Fantasy cricket tips for Norge vs Spania -kampen

«Turen til Finland gikk bra, og jeg justerte timingen – jeg har eksistert i noen timer klokka 02.00. Innlegget ettertraktet hard innsats var en utfordring, men alt hardt arbeid gjør det bedre. Dette er mitt andre løp for sesongen, og mitt første løp for to uker siden i Anchorage Jeg er bare glad for å være her. ”

David Norris er sikker på å gjøre en sterk fremvisning i 15k / 15k Skythlon i Lahti, Finland. (Foto: Nordic Focus)

«Den vanskelige delen av dagens løp var å komme til miksen og svare på de innledende hastighetsendringene. På dette tidspunktet må jeg løpe så mye som mulig – jeg forventer å få god respons på denne tøffe innsatsen de neste to ukene.

«Jeg vil si at i dag er en seier. Ti uker eller så er målet mitt å komme tilbake i racingform innen utgangen av året. Det er ikke så langt fra meg, og det er bevist for meg i dag at basen min fortsatt er med meg. Jeg var lettet. I dag var det et stort skritt mot å nå mine sesongmål, som er i Oberstorp. «

Adam Martin var neste i det amerikanske laget på 45. (+5: 27.9), og endte 46. (+5: 27.9) med Hunter Wonders. Wonders første opptreden på verdensmesterskapet i dag. Ian Darcia ble brettet av lederne på sin åttende runde, og tvang ham til å gå bort fra arrangementet i en avstand på 20 kilometer.

I løpet om Canada endte Russell Kennedy på 29. plass (+2: 40,8). Timothy Antoine Sir ble 37. (+3: 50.1), Philip Pachers var 47. (+5: 34.2) og Remy Trolat var 49. (+6: 30.1).

I sesongens første verdenscuprenn endte Canadas Remy Trolet Skin på 49. plass i 30k Skythlon i Finland, Lahti. (Foto: Nordic Focus)

15k / 15k skylone-resultater

VM-standarder: Alt i alt | Avstand

– Bidratt av Rachel Perkins

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *