En ny PS5 vil bli utgitt i 2023

Denne modellen vil ikke være PS5 Slim, men en ny modell for å erstatte de eldre maskinene.

For øyeblikket tilbyr Sony to modeller av PlayStation 5: PS5 med innebygd platestasjon og PS5 Digital Edition uten innebygd platestasjon og ikke i stand til å koble til en ekstern platestasjon.

En ny PlayStation 5, planlagt for tredje kvartal 2023, tar sikte på å bringe disse to modellene sammen. I følge TheLeak.co, Sony vil fungere på PS5 uten en integrert diskstasjon, men kan koble til en ekstern diskstasjon via USB-C-porten. Dermed har spilleren et valg mellom å konvertere maskinen sin til en modell designet kun for å dematerialisere, eller til en mer klassisk modell ved å legge til en ekstern diskstasjon. Denne nye maskinen vil bli tilbudt av Sony som en ny modell av PS5 med sitt eget navn, men det vil ikke være PS5 Slim.

Denne informasjonen ble senere bekreftet av journalisten Tom Henderson, som anses som pålitelig.

Den nye modellen vil være lettere og mer kompakt, spesielt det nye chassiset D (chassis A, B og C er for tiden på markedet). I tillegg vil motoren bli oppgradert med en ny brikke som vil forbedre kjølingen og redusere forbruket til spillkonsollen.

Sammenslåingen av de to modellene som for tiden er på markedet vil tillate Sony å konsolidere sine produksjonslinjer. Det japanske selskapet vil bare produsere én modell av PS5 og eksterne platestasjoner, som publikum kan kjøpe gratis eller ikke. I fremtiden kan Sony redusere produksjonskostnadene og senke prisen på PS5.

Selv om salgstallene er aktuelle, vil målet være å øke salget av PS5 Mindre enn PS4 og antallet PS+-abonnenter har falt betydelig i løpet av et år.

READ  Ta en titt på Norges nye luksuriøse, flytende badstue i Polarsirkelen på trikker - Nyheter

_
Følg Keiko Facebook, Nettverkslys Og instagram Så du går ikke glipp av nyheter, tester og tips.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *