En oppfølger til det legendariske spillet er bekreftet for PlayStation, Xbox-serien og PC

Remedy har bekreftet at Controls «store budsjettspill», tidligere kodenavn Heron, faktisk er Control 2. Utvikleren har signert en avtale om samutvikling og sampublisering med 505 Games, og deler nyhetene gjennom konseptkunst.

I går publiserte Remedy et helt nytt blogginnlegg. Dette er første gang en utvikler har navngitt Control 2, Alle tidligere referanser til prosjektet omtalte det ganske enkelt som «Continuity of Control».

Den andre delen i serien, tidligere kodenavnet Heron, vil være en full oppfølger til det originale spillet bygget på Remedys Northlight-motor, som bekreftet av Remedys offisielle nettsted. Den vil lanseres på PC, PlayStation 5 og Xbox Series X|S på en dato som ennå ikke er bekreftet.Men siden spillet fortsatt er i designstadiet, vil det ikke bli annonsert med det første.

Les merAlan Wake 2 vil få en demo før lansering

Kontroll vil ha rett til videreføring

Tredjepersonsskytespillet okkuperer det samme kule universet som Remedy Entertainments Alan Wake, og dens oppfølger, Alan Wake 2 slippes snart i 2023. Kontroll 2s plot kan se hovedpersonen, som mest sannsynlig vil være det Jesse Faden (Courtney Hope) oppfyller sine plikter som direktør for FTC. Det kan være mange referanser til Alan Wake, Quantum Break og eldre titler utviklet av studioet. Max Payne.

Remedy kunngjorde at de har signert en avtale om samutvikling og sampublisering med 505 Games for oppfølgeren, samt en avtale om Control 2. Det opprinnelige utviklingsbudsjettet er 50 millioner euro.

I et annet blogginnlegg sa Michael Kasurinen, spilldirektør for Control-franchisen, » Med kontroll har vi gått inn i det ukjente. Vi ønsket å skape noe nytt. Noe annerledes og uventet. En verden som ingenting annet. Takk til dere, publikum, for å gjøre Control til en hit for oss. «. Han legger til» Med Control 2 skal vi ta et nytt sprang ut i det ukjente. Det blir en uventet reise. Det tok litt tid, men det var mildt sagt det mest spennende prosjektet jeg noen gang har jobbet med. Vi har akkurat kommet i gang, men ventetiden er verdt det «Så vi har kanskje ikke nyheter om spillet på en stund.

READ  Providence ressurser reduserer tilkoblingsspekulasjoner

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *