En politirapport om Morris etter krangelen hans med Eupenois-fans? «Sjokkert over talen på standen»

Trettheten var til å ta og føle på i unionistleiren. Til tross for dette, gjenvunnet Geraerts» side ressursene til å kreve sin femte seier for sesongen. «Jo mer konkurransen gikk, jo mer fysisk komplisert ble det. Anthony Morris forklarer. Vi ser at hver tredje dag gir vi energi og sportssystemet vårt tvinger oss mange løp. Vi måtte forholde oss til det, og det var ikke en veldig glamorøs tur. Avtalt mål var synd, men reaksjonen var god. Vi fortjente å ikke gi opp.»

Med disse tre poengene forblir Unionen solid på toppen etter landskamppausen, før den falt til fjerdeplass i OHL. «Matematisk gjør vi en god jobb på rankingen. Vi er i riktig tempo, vi vet at vi ikke vil være først hele sesongen som i fjor. Men vi er i toppen, og det viktigste er å fortsette. I en god bil med denne typen seire.»

Ved sluttsignalet hadde Anthony Morris et uhell med Eubenois-fansen, som buet ham hele kampen … med et svar fra Luxembourg-målvakten som kunne ha fått billett. fra politiet for hans reaksjon. «Jeg vet fra din feil hvordan det er å slippe inn et mål i siste sekund. Så jeg gikk for å sjekke motstanderens keeper og så skjedde det ting fra tribunen som ikke burde ha skjedd. Jeg er trist og sjokkert over å høre fornærmelser og se de upassende bevegelsene. Reaksjonen min var ikke den beste, men vi er mennesker og det som sies. Berøringen er logisk. Jeg er glad for å spille Union foran fans som setter et godt eksempel i hver kamp.»

READ  FIA utnevner sin første administrerende direktør

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *