En positiv regjeringstest og suspensjonsrisiko – Aston Villa’s skadesnyheter og bekymringer foran Man City

Aston Villa sitt første lag kommer tilbake til aksjon når de møter Manchester City neste uke – 19 dager etter deres siste Premier League-kamp.

Jack Graylish, Tyrone Mings og Dean Smith’s har ikke spilt siden Manchester United falt 2-1 på Old Trafford på nyttårsdag.

Regjeringen brøt ut etter rettssaker 4. januar og 7. januar, og forrige uke stengte Villa Badimore Heath opplæringskampus med umiddelbar virkning. Ni spillere kontrollerte viruset med ytterligere fem ansatte i førstelagboblen.

Jack Graylish tar en pust i løpet av Aston Villa-trening

Premier League-kampene med Spurs (13. januar) og Everton (17. januar) ble senere utsatt til Villa med spillere, etter at 23-åringen og under 18-årene ble felt mot Liverpool i FA-cupen.

Smiths team – kommer tilbake til trening på Patimore Heath søndag 17. januar, før de drar til Manchester onsdag 20. januar i Pep Cardiola; Kick-off kl 18

Før spillerne kommer tilbake, her er de siste skadeneyhetene og bekymringene til Smiths 25-mannstropp:

Rose Barclay

Rose Barkley fra Aston Villa kjører ballen under press fra Arsenals Mohamed Elneni

Skade: Lårbenet

Forventet inntjeningsdato: 20. januar mot Man City

Smith sa: «Han er ikke i nærheten av kampen (mot Manchester United). Han har ikke nok minutter på treningsfeltet, men jeg forventer fullt ut at han er klar for vår neste Premier League-kamp (Spurs, 13. januar). Jeg lurer på om jeg vil starte ham i FA Cup-kampen (mot Liverpool). Ikke sikker. Han trenger flere minutter på treningsfeltet. »

Hva Barclay sa: «Ikke nå (29. desember).»

READ  Etter suksessen med Julian Aleppos turné i Baskerland: «Glad for å ha vunnet for første gang, Remco Evenpoel gjorde en god jobb»

Annet yrke: Han savnet Villas siste sju Premier League-kamper mot Brighton 21. november for nesten åtte uker siden med en hamstringskade.

Wesley

Skade: Kneledd

Forventet inntjeningsdato: Mars april

Smith sa: «Wesley har ennå ikke deltatt i noen kontakttrening. Han blir med på laget uten kontakt neste uke (18. januar). Vi har en ide om når han sannsynligvis vil begynne å kommunisere med trening om to uker. Han kommer mye nærmere nå, noe som er gledelig.»

Hva Wesley sa: «Jeg må ta ett skritt av gangen fordi det er en stor skade. Jeg må se hvordan jeg har det hver dag for å komme tilbake. Jeg håper det vil hjelpe laget mitt å komme tilbake. Jeg liker å spille, scoret noen mål. Vær fornøyd. (Dean Smith) Jeg har kvalitet Han sier at han stoler på meg, og når jeg kommer tilbake sier han at jeg kan gjøre godt og spille.

Annet yrke: Hans ødelagte og svake kneledd er fortsatt under struktur, og 23-åringen vil trenge uker med trening før de kommer til startpunktet for passformen. Villa-fans bør ikke forvente at Wesley spiller i førstelaget før i mars eller april.

TREZEGUET

Skade: Lårbenet. Tresquet har også testet positivt for koronavirus.

Forventet inntjeningsdato: Jeg vet ikke.

Smith sa: «Jeg har ikke noen date ennå. Han er ikke tilbake på gresset ennå, så vi får se.»

Hva den sa: «Etter å ha trengt 6 sting på grunn av en skade i hodet, fikk jeg en muskelrev og lårbensskade. Jeg var fraværende i en måned. Etter at jeg kom tilbake til rehabilitering og teamtrening, fikk jeg koronaviruset.

READ  Australian Open – Djokovic «får de fleste spillere til å se ut som idioter» sier Tsitsipas

Annet yrke: Egypterne bekreftet at han var tilbake på trening etter en lårskade i midten av desember. Bivirkningene av Dresquit er ukjente etter hans positive Govt-test.

Laster inn video

Videoen er ikke tilgjengelig

KORTTELLING

Villaen er der fortsatt Jack Graylish , John McKinnon Og Matt Target Fire advarsler – det vil si at de alle booker et enkelt kampforbud. Villa legger om sin 19. Premier League-kamp planlagt til 30. januar i Southampton. Tyrone Mings Det er to gule kort å forby på den tiden.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *