Én roterende iMac-stasjon og én Thunderbolt 4-hub på Hyper

Som ingen hadde trodd, har Hyper begynt på en helt ny nisje for 24-tommers iMac: det dreibare stativet! HyperDrive-platespilleren roterer 360 grader, ideell for å justere alt-i-ett-skjermen eller vise noe til en kollega. Vær forsiktig så du ikke blir viklet inn i pluggen på baksiden …

I tillegg til denne platespillerfunksjonen er stasjonen også en hub med HDMI, et SD/microSD-spor, en USB-C og fire USB-A-porter, samt en lydport. En annen original funksjon ved dette produktet er at det er mulig å enkelt sette inn en SSD (M.2 SATA / NVMe) med opptil 2 TB lagringsplass. Enheten vil bli priset til $ 200.

Et annet tilbehør presentert på CES, en Thunderbolt 4-hub som har en GaN-adapter som gir opptil 100W strøm. Bruken av galliumnitrid reduserer størrelsen på Power Hub ved å fjerne den store strømadapteren som ofte følger med denne typen produkter fra ligningen.

Du kan koble Mac-en til en av T4-portene, som vil lade den med 96W strøm. De tre andre kan brukes til å koble til to 4K-skjermer på 60 Hz, eller en 8K-skjerm på 30 Hz (eller en iPhone siden de gir 15W). Selvfølgelig har de en båndbredde på opptil 40 Gbps og blokken kan passe på en kjede av Thunderbolt-enheter. Navet er uvurderlig ennå (ikke engang en nettside, selv omURL klar).

READ  WhatsApp reviderer grensesnittet for taleanrop fullstendig

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *