«En skam», «et jordskjelv», «en skrekkfilm»: Pressen er lamslått etter FC Brooks» bedrifter i Porto

Utrolig men sant. Denne tirsdagen, FC Brugge utklasset faktisk FC Porto på et jordeÅ Draco i sorg. Hvis en tipper hadde satset på 0-4-score til Brugge, ville han vært veldig rik og stolt i dag. Snarere motsatt for portugisisk presse, som denne onsdag morgen hørtes helt annerledes ut. «Korrupsjon i Draco», undrer landets sportsavis A Bola. Eksempler på forskjellen i hverdagsleken «lys» En vinner mot Tottenham og en mot Porto «mørke» En vinner mot belgierne.

En Bola ga også en del interessant informasjon om atmosfæren som hersket i Dragenes rekker etter møtet. «FC Portos president Pinto da Costa og visepresident Vitor Paia besøkte Dragons» garderobe etter massakren mot Club Brugge. Nøkkelledere gikk for å snakke om restrukturering av spillerne og det tekniske teamet.» Hvorfor er det ikke bare Anderlecht hvor ledelsen snakker når alt snur på hodet.

RTP Sport erklærer på sin side at det er en «Svart kveld for den portugisiske klubben». Det er vanskelig å si noe annet. En utrolig statistikk lar oss måle klubbens prestasjon: «De tre ganger belgiske mesterne har blitt det eneste laget som har scoret fire mål på Estádio do Dragão når konkurransen om Champions League teller. Så langt er det bare Liverpool som har klart å slå rekorden tre ganger: 0-5 i 2017 , 1-4 i 2019 og 2021 1-5.»

For ordens skyld kontret Porto «En kategori 4 orkan». «FC Porto er i rødt av sjenanse på hjemmebane og burde allerede holde seg til kalkulatoren for å kvalifisere seg til neste runde.», fortsetter daglig. For O’Joko levde drager «Skrekkfilm». «Spillerne var ugjenkjennelige og rullet ut den røde løperen på Club Brugge», Legger til daglig.

©Belga

«Et jordskjelv»

Etter en tøff hjemmeseier mot Leverkusen spilte Brook den hjelpeløse portugiseren. I Tyskland fulgte vi uunngåelig dette møtet med stor oppmerksomhet. «Bruces ydmyker FC Porto på bortebane»Tittelkickeren er på sidene. «Belgierne er i den beste posisjonen i denne gruppespillet. (…) Og bitende, etter pause kom de ut med et rasende ønske om å bite motstanderne.» Før det er det bare å fullføre: «Belgierne ydmyket Porto foran sine egne fans. Dessuten tapte de ikke et poeng og slapp ikke inn et mål.» Bevis på at stjernene skremmer våre naboer.

"En skam", "Et jordskjelv", "Skrekkfilm": Pressen er lamslått etter FC Brooks brakter i Porto
©Belga

Også i Spania hyllet pressen seieren. «Brugge trakasserer Porto», tittel Marca på nettstedet. AS fremhever på sin side spesifikt XXL-prestasjonen til en spiller som har fanget blikket siden han kom til Belgia i sommer fra FC Barcelona. «Jatkla utløser jordskjelv i Porto»En pro-spansk Madrid-avis begynner. «Klubben brukte en og en halv måned før Halloween-kvelden for å slå FC Porto»Fortsetter daglig. «Brugge dukker opp som Atlético Madrids uventede motstandere i kampen om 16-delsfinalen. Men alt så ut til å tyde på at belgiernes besøk til Portugal ville være enkelt for et Porto-lag. En bane med mye nerver viste raskt Porto at det gikk å bli en lang natt.»

READ  Theory Small kan bli Evertons yngste noensinne 16-åring etter å ha blitt inkludert i FA Cup-troppen

Ifølge avisen skal Colconeros være på vakt mot en tøffere motstander enn de trodde. «For Brook har drømmen blitt et eventyr. Og laglederne vil være vertskap for Atletico i det som lover å bli en historisk kveld på Jan Breitel Stadium.»

Utnevnt!

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *