«En skam for monarkiet»: Meghan og Harry traff fra alle kanter etter ny bråk

Filen er full. Beundret, unngått, rost, kritisert…Meghan og Harry har en evne til å kaste varmt og kaldt. Og den prestisjetunge prisen de snart vil motta forandrer ikke spillet.

«motbydelig»

Hertugen og hertuginnen av Sussex, som aldri har gått ut av monarkiet, giftet seg med Robert F. Kennedy vil bli tildelt prisen «Ripple of Hope». Grunnen? Oprah Winfrey på Mondovision i 2021 og deres angrep mot selskapet. «Noen av dem hadde mot til å spørre sine kolleger, familie og samfunn om maktstrukturen de opprettholdt, og det var det Meghan Markle og prins Harry gjorde.» Cara Kennedy, svigerdatteren til USAs tidligere president John F. Kennedy, var berettiget.

På andre siden av kanalen fordømmer vi dette valget på det sterkeste. «En skam for det britiske monarkiet. Meghan og Harry må fratas titlene sine raskt og uten forsinkelser.», spesielt påvirket kongelig ekspert Nile Gardiner. Den berømte animatøren Piers Morgan, som alltid har vært svært kritisk til paret, beskrev prisen som «Motbydelig». I Kennedys rekker er avgjørelsen også urovekkende. sa Robert Francis Kennedy Jr. til seg selv «med forbauselse» i kolonnene til Daglig post.

READ  Megan og Harry: Sønnen deres Archie kunne ha hatt denne tittelen, men de nektet i frykt for latterliggjøring

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *