En skipsadvokat leder det norske advokatfirmaet SANDS – Digital Ship

Oddbjørn Slinning, som har vært partner i selskapets skipsfart, energi og offshore-praksis siden 2017, er utnevnt til Managing Partner i det norske advokatfirmaet SANDS.

“Jeg ser frem til å bygge videre på arbeidet de siste fem årene. Selskapet har forvandlet seg til en av de raskest voksende metodene i Norge – en refleksjon av veksten og diversifiseringen av norsk økonomi og de nye mulighetene som har oppstått,” sa Mr. Slening.

“De siste ti årene har vi sett at Norge har blitt et stadig mer attraktivt reisemål for inngående kapital og fusjoner og oppkjøp. Shipping, olje og gass har vært en viktig del av dette, og vi tror denne virksomheten vil vokse til å omfatte fornybar energi som energi øker og bedrifter diversifiserer: Bioteknologi og forskning har sett at utvikling, fornybare energikilder og eiendommer også er av stor interesse fra utenlandske investorer.

“Vi har nå en god plattform for videre utvikling av selskapet. Vårt mål er at SANDS skal være det foretrukne kommersielle advokatfirmaet i Norge, for internasjonale henvisninger, og som en arbeidsgiver for de beste menneskene – advokater, forretningsstøtte, og ledelse. Jeg har klare ambisjoner for selskapets fremtid og ser frem til å sette mitt eget preg. “På neste tur,”

SANDS har kontorer i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Alesund, Tromsø og Tunis.

READ  Único: el legendario Shelby Cobra de Carole Shelby en subasta

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *