En slektning av Bruce Willis vender tilbake til skuespillerens siste skyting: «Jeg måtte riste den av meg»

Torsdag, Familien til Bruce Willis har annonsert at han har Frodotemporal Demens, dessverre uhelbredelig sykdom. Den amerikanske skuespilleren har allerede sett at helsen har blitt dårligere i flere måneder, noe som tvang ham til å avslutte karrieren våren 2022.

Men ifølge vitnesbyrdet til den haitiske skuespilleren Jimmy Jean-Louis, var Bruce Willis allerede i dårlig form i 2021. I tre måneder, fra oktober til desember 2021, spilte duoen sammen for «Detective Night», som til slutt skulle vise seg å bli en hit. Det var det siste verket til Bruce Willis.

Bruce Willis» demens: Stjernenes følelser etter Demi Moores nyheter

Til våre kolleger i Paris tror Jimmy Jean-Louis at vinden er på vei tilbake. «Under innspillingen skjønte jeg raskt at dette ikke var Bruce jeg kjente for 21 år siden. Han hadde ikke den samme energien, han hadde hukommelsestap, problemer med å finne peiling. Jeg ble overrasket, men jeg trodde ikke det var så alvorlig (….) Det var vanskelige øyeblikk og man kunne se at han ikke hadde alle sine evner.Han begynner.

Spesielt to lange scener preget den haitiske skuespilleren: «Jeg måtte riste den for å få en reaksjon fordi det ikke var noe i den! Jeg må gå et skritt videre, heve stemmen, si stygge ord. Jeg hadde skrupler fordi det fortsatt var Bruce Willis. Det plaget meg. Det var vanskelig for meg. Dette var den siste scenen vi tok, og det var den siste i livet hans. Han erklærer, samtidig som han sier at han ikke var klar over sin sykdom under fakta.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *