En stjerne avbryter opptredenen hennes på «Dancing with the Stars» i siste øyeblikk etter at danseren hennes finner seg selv på gulvet.


Mary Denicott skal ha returnert til «Dancing with the Stars» i år. Vi så henne sist på gulvet i sesong 9 med Jeanfie Janssens.

Dessverre for danseren kunne ikke den internasjonale stjernen som han skulle konkurrere med komme til Frankrike: «Kjendisen jeg ble sammen med, som bor i utlandet, kunne ikke komme til Frankrike etter store familieproblemer. Noen dager før starten av trening,» skrev han på Instagram. Jeg var glad for å finne deg og komme tilbake hver uke. »

Og for å fortsette: «Jeg er veldig skuffet over at vi måtte utsette møtet vårt og ikke kunne møte partneren min, men helse er veldig viktig i disse tider! Produksjonen var veldig snill mot meg etter denne endringen i siste liten, og jeg takker dem så mye for at de trodde på meg igjen i år og betrodde meg en verdenskjent stjerne for denne sesongen. Det er bare borte og hvem vet, kanskje jeg besøker settet litt i løpet av sesongen, så følg med. Jeg skal fortelle deg snart. »

I kommentarfeltet slapp en skuffet bruker løs: «Mye mer fortjent enn andre. «Marie Denicot, som bare svarte på denne kommentaren, skrev:» Takk, min vakre. «Det er så mange avganger (åpenbart unødvendige) blant danserne at det må være en situasjon i kulissene, for å si det mildt.

READ  676 millioner dollar over natten: Auksjonen til McLaughlins ekskoner slår rekord

Når det gjelder identiteten til denne internasjonale stjernen, lener vi oss mot Frankie Muniz. «Malcolm»-stjernen, som ble annonsert i media for rollen, nektet å delta i eventyret, kun 1. august…

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *