En stor avskjedsparfyme: En emosjonell Eden Hazard ber fansen om unnskyldning og oppfordrer ham til å forlate Real Madrid (VIDEO)

Eden Hazard kommer neppe til å leve ut drømmen sin i Real Madrid. Etter å ha vært nedrykket til benken i flere måneder i den spanske klubben, ga den røde djevelen sitt første intervju til spansk presse, alt på landets språk. Han kom tilbake til det med oppriktighet på banen han savnet på Madrid-siden, med en mulig avgang neste sommer tydelig påpekt.

I dette intervjuet starter Hazard med å innrømme fakta, og innrømmer at Real Madrid for tiden har bedre spillere enn ham. Men i et avskjedsintervju snakket belgieren hovedsakelig direkte til klubbens fans, som mente de hadde sett ham en fotballsuperstjerne. «Beklager, jeg prøver, men … beklager. Jeg har ett år til, jeg må bevise meg selv, men det er ikke lett: Jeg spilte ikke, jeg vil fortsatt spille. . . Jeg beklager virkelig, jeg beklager det som skjedde», startet Belgias kaptein, som kunne sees bevege seg mye i rekken som ble delt av Marca. Tilbaketrukket av skader og deretter ute av stand til å vinne, var Eden Hazard bare en skygge av sitt beste jeg.

Mens han senere sa at han var glad i Madrid og gjentok sin tro på treneren og lagkameratene, sier Hazard at han ikke ønsker å bremse Real Madrid fremfor alt. Gjenstår, men ikke i januar. «Å forlate i januar er umulig fordi jeg har en familie og jeg elsker byen. Men om sommeren er det mulig for meg å forlate. Klubben sa til meg «Eden, takk for 4 år, men du må dra. «», Jeg må akseptere det fordi det er normalt.»Den røde djevelen svarte og scoret 0/10 for sin tid i klubben. «Men 10/10 hvis du vet at jeg spiller for den beste klubben i verden»Han smiler likevel.

READ  Globus: Old Trafford-scener viser at eksperter må være stille når de vektlegger kamper Liverpool

Dette er første gang han har innrømmet å hoppe skip. Han erklærte også at han ikke har henvendt seg til noen siden han begynte i Real Madrid. Et kapittel er i ferd med å avsluttes.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *