En stor kontrovers i Engie-selskapet, som lovet en belønning på 1500 euro og deretter «gjenopprettet» den fra 10 000 arbeidere: en «feil»


Dette brevet, som ble mottatt av selskapets arbeidere, bekreftet de økonomiske resultatene for de første ni månedene av 2022, som er ikke overraskende gode fordi de representerer en økning på 79,3 %!

Og dette var ikke den eneste meldingen som ble mottatt, i tillegg til disse resultatene ble en totalsum på 1500 euro lovet «takk for det avgjørende bidraget fra hver enkelt i år.»

Alle de 10 000 involverte arbeiderne (fra serviceavdelingen gruppert under det nye «Equans»-banneret) var alle glade for å motta denne gode nyheten personlig. Men det ble en hikke. 4. oktober 2022 formaliserte Angie salget av tjenesteavdelingen hennes til Puig.

Ingen flere bonuser for de 10 000 arbeiderne! ekte hit.

«Etter en feil i distribusjonslistene på Engie-siden, meldingen jeg mottok sist torsdag angående en unik bonus… Denne bonusen gjelder kun for enheter som nå er en del av Engie-gruppen og gjelder derfor ikke Equans-ansatte. . Engie beklager denne feilen og forvirringen forårsaket av denne kontakten. Equans-ledelsen kan bare beklage denne situasjonen: vi er i kontakt med Engie slik at denne situasjonen ikke skal skje igjen i fremtiden…»

En fullstendig misforståelse fra arbeiderne som likevel deltok i de meget gode resultatene de første ni månedene av 2022. Spesielt siden Bouygues kjøpte Equans for … 6 milliarder euro.

Laug flyttet umiddelbart både i nord og sør i landet.

READ  "Noen av disse produktene ble markedsført på det belgiske markedet før prosedyren."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *