en stor oppdatering forbedrer foto- og fingeravtrykksensoren

Google Pixel 6 og 6 Pro har nettopp mottatt den viktigste oppdateringen siden lanseringen i oktober 2021. I tillegg til å komme med sikkerhetsoppdateringen for desember, tilbyr den mange betydelige forbedringer.

Google ga nettopp ut en stor oppdatering for Pixel 6 og 6 Pro i desember 2021. I tillegg til å fikse en rekke feil, oppdateringen bringer spesielt desember-sikkerhetsoppdateringen, som vil tillate smarttelefoner å være mindre sårbare. Google hadde allerede annonsert det oppdateringen vil også bringe nye funksjoner.

En av disse nye funksjonene er støtte for UWB (ultra-wideband)-brikken. I følge, digitale bilnøkler kan nå brukes, som vil tillate Pixel 6-eiere å låse opp visse nyere BMW-modeller. Som en påminnelse var dette det er allerede mulig siden oppdateringen av iOS 14 i de nyeste iPhone-modellene. Oppdateringen tillater også Nyt maksimale 23W trådløse ladehastigheter som tilbys av Pixel Stand 2-laderen. Til nå har ikke Pixel 6 og 6 Pro-smarttelefonene kunne lades like raskt med trådløs lading.

Hvilke rettelser gjør Google med sin desemberoppdatering?

Blant de mange pikselrettelsene som finnes i desemberoppdateringen, den første løser problemet med spøkelsesanrop, hva gjorde den assistenten «Utilsiktet startet en telefonsamtale under visse forhold «En annen er bestemt til å bringe.» Generelle forbedringer av stabiliteten og ytelsen til fingeravtrykksensoren. », Det har vi allerede sett oppdatering i midten av november.

Tidligere rapporterte brukere at den biometriske sensoren var treg, lunefull og lite mottakelig. Ifølge noen andre beretninger var det også det veldig lett å lure leseren med et uregistrert fingeravtrykk.

Det er også generelle lydforbedringer, bedre » termisk og batteriytelse «, fra » bildekvalitetsforbedringer «Fra kameraet, rettelser fra» nettverkstilkoblingsstabilitet og ytelse Som forhåpentligvis vil forbedre Pixels 5G-ytelse, så vel som dusinvis av rettelser for brukergrensesnittet.

READ  Oculus Quest: V37, den offisielle listen over nye funksjoner i denne nye fastvaren

Fontene: Kanten

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *