En tidligere flyvertinne påpeker tre feil passasjerer gjør som kan ødelegge ferien deres: «Bli kvitt dem»


Den tidligere Reddit-verten bestemte seg for å dele tipsene sine for å unngå å miste eller ødelegge bagasjen din mens du er på ferie!

For det første gir hun råd: «Legg kontaktopplysningene dine inn og ut av bagasjen. Vesker kan rive i maskinene som flytter dem, transportbånd kan tippe over på gulvet, dette er bare to eksempler. Det er bedre at de har en måte å kontakte deg på hvis det er et problem.»

Vær imidlertid forsiktig, ikke ta med en postadresse! Faktisk, hvis eiendelene dine blir stjålet og nøklene dine er i bagasjen, kan det fortelle tyvene om hjemmet ditt, og gi dem tilgang til alle eiendelene dine.

Deretter fraråder hun å legge skjøre gjenstander i bunnen av vesken. «Skjøre gjenstander bør plasseres i midten av posen, ikke bunnen eller toppen. På denne måten, enten bagasjen din er lastet oppreist eller hengende, har skjøre gjenstander en sjanse til å nå målet i ett stykke.»

Ellers forblir det å feste en «skjør» tag en måte å indikere at du har ting å være forsiktig med under transport.

Til slutt må du fjerne alle tagger fra din tidligere bagasje. «Bli kvitt gaffatape fra tidligere turer på bagasjen din. Vi har det, du har vært andre steder i verden. Ikke gjør det vanskelig for bagasjehåndterere som trenger å kjenne slepebåten raskt å sende din bagasje på.»

Jo høyere antall merker, jo større er sjansen for at bagasjen blir skadet eller tapt under transport. «Tredemøller kan ta tak i disse gjenstandene og ødelegge vesken din. Ikke bruk snor eller tape. Av samme grunn!»

READ  Norsk statsfond kjøper første eierandel i fornybar energi, Energy News, ET EnergyWorld

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *