En tornado av kampanjer på Apple Airpods-hodetelefoner

Vil du gjøre en god handel? Airpods Pro og AirPods 2 er til salgs på Amazon og Cdiscount!

Du kan også dra nytte av rabatter på Cdiscount:

I oktober 2019 ga Apple ut AirPods Pro, en avansert versjon av sine eksisterende AirPods med en unik design, støyreduserende teknologi og bedre lyd. Apple har hevdet at med AirPods Pro tar selskapet magien til AirPods enda lenger, med de nye øreproppene som selges sammen med de rimeligere AirPods 2 som ikke har støyreduksjon.

AirPods Pro, viktig

AirPods Pro ligner de originale AirPods, men deres design er bredere for å tillate bruk av silikonspisser for komfort, passform og støyreduksjon. Øreputene finnes i tre størrelser for å passe til forskjellige ører. Mens vi har hørt rykter som tyder på at AirPods Pro kan være tilgjengelig i flere farger, tilbyr Apple dem bare i hvitt, som de originale AirPods.

Disse modellene er vann- og svettebestandige, med en IPX4 vannbestandighetsvurdering. Det betyr at AirPods Pro er testet og tåler vannsprut fra alle kanter, så de skal tåle svette og lett regn godt.

AirPods Pro varer opptil fem timer som AirPods, men bare når aktiv støyreduksjon er slått av. I aktiv støyreduksjonsmodus tilbyr AirPods Pro fire og en halv times lyttetid og opptil tre og en halv time taletid på en enkelt lading.

READ  En utrolig rabatt på €159 på Samsung Galaxy S20FE-smarttelefonen

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *