Endelig en seier for Mousecron i D1B! – Hele fotballen

Excel undertrykte Excelsior! Ti dager etter mesterskapet fikk Mousecron endelig sin første seier. Var det en seier på Wirton å endelig starte Harleys-sesongen?

Det er den verste kampen som noen gang har ventet State Juan Georges denne fredagskvelden, med musekråka sist og Wirdon sjette i D1B. Et møte som Kaumaene tok for seg selv fra starten av.

Men fem minutter ut i pausen var det Harles som åpnet scoringen på sin første virkelige sjanse. Teddy Chevalier returnerte til garderoben med fordelen av et nøyaktig kryss, den ustoppelige header-CV til Christoph LeBoint og Excel.

I andre omgang presset og dominerte de lokale spillerne, men Excel Mousekron sto i mot. Ti minutter senere gikk Chevrolet svært nær pause med hodet på et innlegg fra Eric Bogot, men Anthony Satin hadde den perfekte refleksen til å holde Wirdon inne i kampen.

Mousecron vinner fortsatt saken: Seks minutter senere, med en langdistanseforhandling av Virton-keeper, begravde Joachim Carcela spenningen. Mousecron presenterer sin første seier i mesterskapet (0-2) og går tilbake til tre enheter av Excelsior Wirton og RWDM.

READ  Anthony McGill slår Ronnie O'Sullivan ut på verdensmesterskap i snooker Verdensmesterskap i snooker

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *