Endring for TikTok: det sosiale nettverket er inspirert av en konkurrent til å lansere en ny funksjon

Snart vil du se henne dukke opp på TikTok. Den kinesiske giganten lanserer en ny funksjon for å fremme mer autentisitet på plattformen sin. Konseptet er enkelt: du har bare tre minutter på deg til å ta et ti sekunders bilde eller video etter å ha mottatt et varsel via appen. En måte å dele dagen til dag i sanntid gjennom front- og bakkameraet på telefonen. Med dette alternativet håper TikTok å fremme større autentisitet og engasjement blant brukere. Et utseende som er svært ettertraktet av den yngre generasjonen.

En dedikert app vil bli lansert i Frankrike, selv om TikTok Now også vil være tilgjengelig gjennom det originale sosiale nettverket. Vi må fortsatt vente noen uker før vi kan teste denne nye funksjonaliteten.

Ikke noe nytt

Imidlertid er denne nyheten egentlig ikke en. TikTok Now har i stor grad overtatt konseptet med BeReal, det sosiale nettverket grunnlagt av to franskmenn som lykkes i USA. Appen har fått med seg generasjon Z, og har til og med blitt viral på TikTok! En suksess som åpenbart fanget oppmerksomheten til den kinesiske giganten, fast bestemt på å opprettholde sin status som det sosiale nettverk nummer én blant tenåringer.

READ  Storm Darcy utnevnt - møtte kontor

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *