Energibonuser: Siste uke for å søke

JegDet er kun én uke igjen til å søke om tre energibelønninger. Det kommer ned på følgende på denne fristen: Grunnleggende 1. pakke gass, el, fyringsoljesjekk og pelletsjekk. Forespørsler kan sendes til FPS Økonomi via nettsiden deres eller ved rekommandert post, frem til 30. april.

Den første grunnpakken – et hjelpemiddel på €270 for november og desember – ble i de aller fleste tilfellene gitt automatisk av energileverandører. Ikke mindre enn 4,7 millioner bonuser er allerede utbetalt, til sammen mer enn 844 millioner euro. Dersom den første grunnpakken ikke blir tildelt automatisk, kan en ny søknad sendes inn fra 23. januar.

For en sjekk av fyringsolje (og propan) må et krav om å dra nytte av denne bonusen leveres mellom 15. november 2021 og 31. mars 2023. Dette er en engangsbonus.

Les også Finansiering 5.500 milliarder dollar: Oljeselskapene er godt besatt av bankene

Når det gjelder pelletsinspeksjon, trenger du ikke ha den første grunnpakken eller motta fyringsoljepremie for å oppfylle vilkårene. I tillegg må du ha kjøpt minst 500 kg pellets, levert av Selskapet mellom 1. juni 2022 og 31. mars 2023.

Personer som fortsatt ønsker å benytte seg av en av disse bonusene og oppfyller betingelsene kan søke frem til 30. april.

READ  USA-verdier å se på Wall Street (oppdatert) - 09/12/2021 kl. 13:53

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *