England: Til tross for overgrep har Liverpool ikke trukket seg!

Citizens er foran de røde med en målforskjell (+68 mot +65) og spiller onsdag på Wolverhampton for en kamp som har blitt endret siden dag 33.

Anført av to tidligere røde spillere, Ben Steven Gerrard på benken og Philippe Gudinho som playmaker, gjorde skurkene ingenting for Jurgen Klopps menn.

Fra 3. minutt, i en luftball, ble Douglas Lewis reddet av en heading, Alison presset tilbake og scoret fra kloss hold (1-0, 3.).

Den brasilianske målvakten viste ingenting i sin favør i første omgang, og scoret en ball med foten utenfor sitt område (22.) før han snudde ballen til de røde før han ble forbigått av Danny Ingsol (24.). Sorglindring.

I andre omgang, med et godt utspill på foten av samme omgang (69.), gjorde han opp for det godt ved å sikre seg tre dyrebare poeng. Nåde.

For i mellomtiden har Liverpool kommet i forgrunnen igjen.

Birmingham-klubbens fordel varte sjelden, da åpner Joel Mattip løftet sin side (1-1, 6.) etter en tumultarisk ball i området.

Flis til Fabinho

De røde var til og med i nærheten av å returnere til garderoben, med en heading fra Sadio Mane som passerte litt utenfor, mens Naby Keita bommet noen få meter (36.) returen fra mål.

Mohamed Salah, som satt på benken i 70 minutter, ble til slutt frigjort fra lynkombinasjonen til den en gang angripende trioen.

I motsatt berøring midt på banen nådde ballen Diego Jotta, som bowlet Luis Diaz til venstre. Mane (2-1, 65.) avviste pent midten av tempoet fra colombianeren.

Det var Senegals 12. mål siden begynnelsen av februar og ankomsten til Luis Diaz, som i stedet for å true plassen hans i startoppstillingen, ga Mane en ny funksjon som ble brukt hyppig og vellykket. I «Fox-Nine».

Kveldens verste nyhet for Klopp og hans menn var Fabinhos exit, som berørte baksiden av låret i det 30. minutt.

FA-cupfinalen mot Chelsea gjør hans tilstedeværelse svært usannsynlig på lørdag, med alt som tyder på at lårbenene er rammet.

Det er ikke sikkert han vil se den brasilianske spilleren igjen innen slutten av denne sesongen, til tross for den avgjørende tidsfristen for klubben hans, ønsker han fortsatt å tro på tittelen og vil spille i Champions League-finalen mot Real Madrid senere denne måneden. .

READ  Tyskland 1-2 Nord-Makedonia: Fire ganger verdensmestere lider sjokknederlag

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *