Englands Ben Stokes drar i tre måneder med en knust finger England cricket team

Ben Stokes blir satt på banen i opptil tre måneder og begynner Englands travleste sommerplan mandag etter å ha blitt operert på en ødelagt venstre pekefinger.

Stokes har gjennomgått en ny røntgen- og CD-skanning av en skade som ble påført mens han plukket opp en dykkerfangst under sin første kamp for Rajasthan Royals i den indiske Premier League forrige uke, og er nå fast bestemt på å savne to-test-serien mot New Zealand . Starter 2. juni på Lord’s.

29-åringens comeback vil markere hvor raskt han kommer seg fra neste ukes praksis i Leeds – den samme konsulenten Doug Campbell, som jobbet på det knuste håndleddet for syv år siden – og den 12 ukers fristen Storbritannia har gitt ham er dårlig. situasjon.

Til tross for å ha vært en rask healer tidligere, vil de tre T20- og tre ODI-ene mot Sri Lanka fra slutten av juni være veldig snart, uavhengig av Stokes, som til slutt vil være en hendelse av hvor godt Joe Root forbereder seg til visekaptein Marquez. i fem-test-serien fra 4. august og utover.

Som en allrounder må Stokes få overs på føttene, og finner sted i Nottinghamshire fra 11. juli ved Durhams fire-dagers fylkesmesterskap. Department of Marketing i Storbritannia og Wales Batting Styret håper han kan spille for Northern Superchargers når hundre starter senere den måneden.

Siden Storbritannias viktigste mål er T20-verdensmesterskapet i India som starter i oktober og Ashes-kampanjen i Australia på slutten av året, har Stokes en tankegang om at denne implementerte tiden vil være til nytte i det lange løp. .

Med ham skjønt IPL Stokes har bare ødelagt en sjanse til å spille i seks kamper med begrenset omgang mot Pakistan i juli, og sjansene hans for å spille sitt beste i England T20-troppen kan være begrenset til vinterturene i Bangladesh og Pakistan. Hvite ballpokaler.

Stokes, en av bare to engelske spillere med knuste fingre, bekreftet at Tom Sibley hadde gjort det samme til høyre hånd mens han spilte for Warwickshire denne uken. Skaden på teståpningen, bekreftet som et brudd i langfingeren, antas å være mindre alvorlig, men det vil hemme forberedelsene hans før han møter New Zealand.

Storbritannia har ennå ikke bestemt seg for når og hvor Joffre Archer kommer tilbake. Cracker går over til mer intens trening neste uke etter nylige problemer med finger og albue, men det gjenstår å se om han får grønt lys for å fly ut av IPL – eller blir bedt om å komme tilbake med Sussex.

I likhet med Stokes, som forventes å ha forsikring for kontrakten på $ 1,3 millioner, spiller Archer også for Rajasthan Royals, som har en rekke kontakter med ECP, fra medisinske teammedlemmer til styreromsnivå.

READ  Paul Pogbas bror advarer Manchester United om nye kontraktshåp

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *